OnePlusYleinen

OnePlus Buds Pro -kuulokkeista kerrottiin lisätietoja: Melunvaimennus, 38 tunnin akun kesto, langaton lataus…

OnePlus tulee laajentamaan täyslangattomien kuulokkeidensa valikoimaa vihdoin myös huippuluokan kategoriaan. OnePlus Buds Pro -kuulokkeet esitellään 22. heinäkuuta yhdessä Nord 2 -puhelimen kanssa, ja kuulokkeista on nyt kerrottu hieman lisätietoja CNET.comin-artikkelissa.

Artikkelissa OnePlus on kertonut tulevien kuulokkeiden tarjoavan adaptiivisen taustamelun vaimennuksen. OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden kerrotaan pitävän sisällään kolme mikrofonia, joiden avulla kuulokkeet voivat valvoa ulkoisia ääniä, jolloin ne voivat älykkäästi tuottaa melunvaimennuksen. Kyseessä on todennäköisesti varsin perinteinen aktiivinen taustamelun vaimennus, joka on yleistynyt täyslangattomissa kuulokkeissa kovaa tahtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus vahvisti Buds Pro -kuulokkeiden poistavan melua vähintään 15 desibeliä ja enintään 40 desibeliä. OnePlussan tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja Kinder Liu on kertonut haastattelussa yhtiön työskennelleen Buds Pro -kuulokkeiden parissa viime vuoden heinäkuusta lähtien, eikä ne ole Oppoon yhdistymisen seurausta.

”Aikaisemmin luomamme laaja valikoima audiotuotteita valmisteli meidät vihdoin esittelemään lippulaivatason langattoman äänilaitteen, jossa on aktiivinen melunvaimennus ja muita huipputason ominaisuuksia.”, kertoi Kinder Liu.

Kuulokkeiden akun keston kerrotaan olevan jopa 28 tuntia latauskotelon avulla, kun adaptiivinen taustamelun vaimennus on käytössä tai ilman sitä jopa 38 tuntia. Liun mukaan kuulokkeita voidaan hallita HeyMelody-sovelluksen kautta Android- tai iOS-laitteilla, mutta OnePlus-puhelimien käyttäjille ominaisuudet löytyvät sisäänrakennettuna laitteesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden tärkeä ominaisuus on myös akun lataus, sillä OnePlus kertoo niissä olevan Warp Charge -pikalataus. Langallinen USB-C-liittimen kautta tapahtuva lataus takaa 10 minuutissa 10 tunnin akun keston. Latauskotelossa kerrotaan olevan tuki myös langattomalle lataukselle Qi-standardilla 2 watin teholla.

CNET-sivusto kertoo nähneensä kuulokkeet ja niiden muotoilun kerrotaan olevan varsin samanlainen kuin Apple AirPods Prolla. Lisäksi kuulokkeissa pitäisi olla mattamusta viimeistely.

OnePlus tulee julkaisemaan Buds Pro -kuulokkeet ja Nord 2 -puhelimen 22. heinäkuuta järjestettävässä julkaisutilaisuudessa.

Lähde: CNET.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus