OnePlusYleinen

OnePlus julkaisemassa OnePlus Buds Pro -kuulokkeistaan uuden hopean väriversion

OnePlus Buds Pro

Uusi huhu paljastaa, että kiinalainen OnePlus on julkaisemassa uuden väriversion yhtiön viime vuonna julkaisemista OnePlus Buds Pro -kuulokkeista jo ensi viikolla. Uutta väriversiota on lupa odottaa OnePlus 10 Pro -puhelimen julkaisun yhteydessä ainakin Kiinan markkinoilla.

OnePlus Buds Pro -kuulokkeet julkaistiin alun perin heinäkuussa yhdessä OnePlus Nord 2 -puhelimen kanssa. Kuulokkeista oli kaksi väriversiota, jotka olivat musta Matte Black sekä valkoinen Glossy White. Valikoima on laajentumassa uudella hopealla Gradient Silver -väriversiolla, jonka kerrotaan tulevan samaan aikaan OnePlus 10 Pro -puhelimen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti kuulokkeisiin ei odoteta mitään muutoksia, vaan kyseessä on ainoastaan uusi väriversio. OnePlus 10 Pro tullaan julkaisemaan Kiinassa ensi viikolla 11. tammikuuta, joten kovin pitkään ei OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden uutta versiota tarvitse odottaa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko uusi hopea väriversio jäämässä ainoastaan Kiinan markkinoiden herkuksi, vai tuleeko se myös globaalisti saataville myöhemmin.

OnePlus Buds Pro -kuulokkeet ovat OnePlussan toistaiseksi kehittyneimmät kuulokkeet, jotka asettuvat 149 euron hintapisteeseen. Kuulokkeiden äänenlaatu on 11 millimetrin dynaamisien elementtien varassa ja OnePlussan mukaan yksi kohokohdista on aktiivinen taustamelun vaimennus, joka voi suodattaa jopa 40 desibelin melun. Akunkesto on parhaimmillaan OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa jopa 38 tuntia ja tuettuna on pikalataus ja langaton lataus.

Olemme SuomiMobiilissa jo aikaisemmin arvostelleet OnePlus Buds Pro -kuulokkeet. Arvostelun voi lukea tämän linkin takaa.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus