SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Flip 3- ja Galaxy Z Fold 3 -puhelimet saivat Android 12 -päivityksen Suomessa

Samsung Galaxy Z Flip 3 ja Galaxy Z Fold 3.

Samsung on aloittanut tällä viikolla Android 12 -päivityksen jakelun yhtiön tuoreimmille taittuvanäyttöisille älypuhelimille. Kyseessä ovat Galaxy Z Fold 3 ja Galaxy Z Flip 3, mutta aikaisemmin Samsung on aloittanut päivitykset myös Galaxy S21 -sarjalle, Galaxy S20 FE -puhelimelle sekä Galaxy Note 20 -puhelimille.

Uutuuspäivitys on nyt ladattavissa Galaxy Z Flip 3- ja Galaxy Z Fold 3 -malleille, ja kokoa päivityksellä on noin 2,67 gigatavua. Päivityksen versionumero on Galaxy Z Flip 3 -puhelimelle F711BXXS2BUL6 ja Galaxy Z Fold 3 -puhelimelle F926BXXS1BUL2. Päivityksen mukana on Samsungin mukaan Googlen 1. joulukuuta 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi käydä tarkistamalla menemällä: Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on aikaisemmin kertonut, että pian samainen päivitys on saatavilla aikaisemmille Galaxy S- ja Galaxy Note -malliston puhelimille sekä Galaxy Z- ja Galaxy A -puhelimille. Lisäksi Samsungin mukaan tabletit tulevat saamaa päivityksen. Samsungin julkaiseman alustavan aikataulun päivityksestä voi katsoa tämän linkin takaa.

Samsung on kertonut One UI 4.0 -käyttöliittymän tarjoavan paljon uusia ominaisuuksia, mukaan lukien erilaiset kustomoitavat teemat. Käyttäjät voivat muuttaa aloitusnäyttöä, kuvakkeita, ilmoituksia ja taustakuvia. Päivitys tarjoaa lisäksi uusitut widgetit ja uudistuksia emojeihin.

Lisäksi Samsung lisää järjestelmätason yksityisyysominaisuuksia. Esimerkiksi, jos kameraa tai mikrofonia käytetään, niin niistä ilmoitetaan käyttäjälle kuvakkeen avulla. Myöskin uusi yksityisyyden hallintapaneeli on läsnä, joka on Samsungin itse kehittämä, eikä Googlen kehittämä.

Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung