OnePlusYleinen

OnePlus Nord Buds CE -kuulokkeet julkaistaan pian – ensimmäiset vihjaukset julki

Ensimmäinen kuva OnePlus Nord Buds CE -kuulokkeista.

OnePlus julkisti keväällä ensimmäiset Nord-malliston nappikuulokkeet, jotka kantoivat nimeä Nord Buds. Brändi on julkistamassa järjestyksessään toiset Nord-kuulokkeet, sillä tänään on vahvistettu Nord Buds CE -kuulokkeiden julkaisun tapahtuvan pian.

Uudet OnePlus Nord Buds CE -kuulokkeet on suunnattu erityisesti Intian markkinoille, sillä niistä on alettu vihjailemaan vain Intiassa. OnePlus julkistaa kuulokkeet virallisesti 1. elokuuta, mutta vain kaksi päivää myöhemmin brändiltä nähdään myös uusi OnePlus 10T -puhelin 3. elokuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on julkaissut ensimmäisen vihjailevan kuvan OnePlus Nord Buds CE -kuulokkeista, josta voidaan päätellä hieman. Kuulokkeet ovat väritykseltään valkoiset ja niissä on todennäköisesti avoin rakenne ilman tulppia. OnePlus on luvannut paljastaa kuulokkeista enemmän yksityiskohtia kahden päivän välein aina julkaisuun asti.

Aikaisemmin muun muassa Bluetooth SIG -sertifiointitietokanta on paljastanut kuulokkeiden mallinumeron olevan E506A ja niissä on sertifioinnin mukaan Bluetooth 5.2 -yhteys. Kuulokkeiden pitäisi olla OnePlussan toistaiseksi edullisimmat täyslangattomat nappikuulokkeet. OnePlus Nord Buds CE -kuulokkeita odotetaan Intiassa myyntiin 1500–2000 rupian hinnalla, joka tarkoittaisi 18–24 euroa.

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, onko OnePlus ajatellut julkaista Nord Buds CE -kuulokkeet myös globaalisti.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus