OnePlusYleinen

OnePlussalta tulossa uudet täyslangattomat Nord Buds CE -kuulokkeet – näin paljon niiden odotetaan maksavan

OnePlus Nord Buds

OnePlus julkaisi toukokuussa ensimmäiset Nord-malliston nappikuulokkeet, jotka todettiin myös SuomiMobiilin testissä loistaviksi. OnePlus Nord Buds -kuulokkeet tarjosivat edulliseen hintaan hyvää äänenlaatua, mutta nyt OnePlus on nähtävästi tuomassa tarjolle vieläkin edullisemmat kuulokkeet.

Muun muassa Bluetooth SIG -sertifiointitietokanta on paljastanut kuulokkeiden nimen olevan OnePlus Nord Buds CE. Kuulokkeiden mallinumero on E506A ja niissä on sertifioinnin mukaan Bluetooth 5.2 -yhteys. Lisäksi uusia tietoja kuulokkeista on paljastanut vuotaja Mukul Sharma.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden pitäisi olla OnePlussan toistaiseksi edullisimmat täyslangattomat nappikuulokkeet. OnePlus Nord Buds CE -kuulokkeita odotetaan Intiassa myyntiin 1500–2000 rupian hinnalla, joka tarkoittaisi 18–24 euroa. Vastaavasti Intiassa nykyiset OnePlus Nord Buds -kuulokkeet maksavat 2799 rupiaa, eli noin 34 euroa. Euroopassa kuulokkeet maksavat 49 euroa.

Tulevat kuulokkeet olisivat siis selvästi edullisemmat, jos tiedot pitävät paikkansa. OnePlus Nord Buds CE -kuulokkeita odotetaan tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen Moonlight White sekä harmaa Misty Grey. Vuotajan mukaan kuulokkeiden julkaisua ainakin Intiassa odotetaan vuoden kolmannella neljänneksellä, eli heinä-syyskuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti kuulokkeista ei ole toistaiseksi tarkempia tietoja, mutta todennäköisesti vielä ennen julkaisua kuullaan enemmän vuotoja.

OnePlus Nord Buds CE -kuulokkeet Bluetooth SIG -tietokannassa.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus