POCOYleinen

Xiaomilta tulossa useita POCO M5 -sarjan älypuhelimia lähiaikoina

Redmi Note 10S

Kiinalaisen Xiaomin sisarbrändi Pocon tulevista Poco M5 -sarjan älypuhelimista on nähty tietoja intialaisen Burneau Of Indian Standards (BIS) -sivuston ja yhdysvaltalaisen FCC:n tietokannan kautta.

FCC:n tietokannasta selviää, että Poco on julkaisemassa M5-sarjaan kaksi älypuhelinta. Toinen malleista vaikuttaisi olevan uudelleen brändätty versio Xiaomin toisen sisarbrändin Redmin vuonna 2021 julkaisemasta Redmi Note 10S -älypuhelimesta. Toisesta mallista on tiedossa mallinumero 22071219CG. Molemmista on FCC:n tietokannan kautta tiedossa joitakin teknisiä tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

IMEI ja FCC:n tietokannassa kerrotaan, että mallinumero 22071219CG sisältää todennäköisesti Android 12 -käyttöjärjestelmän sekä Xiaomin MIUI 13 -käyttöliittymän. Puhelin tukee 2.4 ja 5 gigahertsin kaksikaistaista Wi-Fi-yhteyttä. Tietokantojen mukaan kummassakaan mallissa ei tulla näkemään 5G-yhteyksiä.

Tekniksestä toteutuksesta on FCC:n tietokannan kautta selvinnyt aiemmin, että Poco M5s -puhelin tulee olemaan uudelleen brändätty Redmi Note 10S, joka on julkaistu viime vuonna. Täten voidaan olettaa, että M5s-puhelimesta löytyy MediaTekin Helio G95 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina puhelimessa olisi 64 tai 128 gigatavua tallennustilaa sekä tallennustilasta riippuen 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näytön koko olisi 6,43 tuumaa ja paneelissa käytettäisiin AMOLED-tekniikkaa ja näytön tarkkuus on Full HD+ -tasoa. Puhelimesta löytynee 5000 milliampeeritunnin akku, joka tukee 33 watin pikalatausta.

Kameroita puhelimen takapuolelta löytynee neljä, joista pääkamera yltää 64 megapikselin tarkkuuteen. Pääkameran kaverina puhelimessa on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä kaksi 2 megapikselin kamerasensoria.

Poco M5 -sarjan julkaisuaikataulu ei ole toistaiseksi tiedossa, mutta julkaisu ei todennäköisesti ole kaukana. Tiedossa ei ole onko julkaisu vain esimerkiksi Kiinan ja Intian markkinoille vai julkaistaanko mallit heti globaaleille markkinoille.

Lähde: Mysmartprice.com

Kommentoi

Lisää aiheesta:POCO