OnePlusYleinen

OnePlus sulkee palvelukeskuksensa Helsingissä – OnePlussan ja Oppon yhdistyminen alkaa näkymään myös Suomessa

OnePlus avasi vasta vuoden 2019 kesällä ensimmäisen palvelukeskuksensa Suomessa. Kyseessä oli myös ensimmäinen Euroopassa avattu Exclusive Service Center -nimeä kantava korjaus- ja palvelukeskus, jollaisia oli nähty aikaisemmin vain Intiassa ja Kiinassa. Nyt Suomesta palvelu on loppumassa, sillä OnePlus on ilmoittanut sulkevansa keskuksen kokonaan.

Palvelukeskuksen sulkeutumisen syyksi OnePlus on ilmoittanut walk-in huoltopalveluiden kysynnän vähenemisen ja netin kautta tulevien huoltotöiden tilausten kasvun. Todennäköisesti taustalla on myös OnePlussan ja Oppon lähempi yhdistyminen, joka on johtanut raportoidusti myös henkilöstövähennyksiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Walk-in palvelut siirtyvät OnePlussan virallisen huoltokumppanin Mcaren toimipisteeseen Kampissa. OnePlussan oma Exclusive Service Center palvelee asiakkaita normaalisti 26. marraskuuta asti Pohjoinen Rautatiekatu 25:ssä. Huoltoajat pysyvät Mcaren pisteissä samoina kuin OnePlussan omassa palvelukeskuksessa, OnePlussan huoltolupausten mukaisesti. OnePlus EU:n huoltotiimi jatkaa toimintaansa Suomen konttorilla tehden tiivistä yhteistyötä Mcaren kanssa.

OnePlussan oma palvelukeskus on toiminut Helsingin Kampissa ainoastaan laitteiden korjausta hoitaen, mutta siellä on ollut esillä myös yhtiön laitteita. Exclusive Service Centerissä ei koskaan myyty OnePlussan laitteita, vaan se toimi ainoastaan korjauspaikkana.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus