OnePlusYleinen

OnePlus Nord N10 5G -puhelimen ensimmäisen ja viimeisen päivityksen julkaisu on jo lähellä (Android 11)

OnePlus julkaisi viime vuonna Nord-mallistoon edulliset Nord N10 5G– ja Nord N100 -puhelimet, joille luvattiin vain yksi Android-päivitys. Puhelimissa oli julkaisuhetkellä jo vanha Android 10, eikä puhelimille ole vieläkään tullut saataville Android 11 -päivitystä, vaikka Android 12 on jo aivan nurkan takana. Tuoreimmat raportit antavat kuitenkin OnePlus Nord N10 5G -puhelimen käyttäjille toivoa pian julkaistavasta Android 11 -päivityksestä.

Vaikka OnePlus Nord N10 5G on ollut myyntilistojen kärjessä Suomessa monesti, niin valitettavasti kiinalainen OnePlus on jättänyt laitteen ohjelmistopäivitykset todella heikolle. Puhelin on saanut koko markkinoilla olemisen aikana vain muutaman päivityksen, ja tietoturvapäivitykset ovat laahanneet pahasti perässä. Android 11 on kuitenkin tulossa todennäköisesti pian, sillä ainakin muutamat Metro-operaattorin asiakkaat ovat raportoineet saaneensa päivityksen asennettua puhelimeensa jo nyt.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti muutaman käyttäjän raportit Android 11:n saatavuudesta ei kerro päivityksen olevan laajasti jaossa, eikä sitä ainakaan löydy ladattavaksi globaalisti laajalle yleisölle. Raportti antaa kuitenkin toivoa Android 11 -päivityksen saatavuudesta lähitulevaisuudessa. Todennäköisesti OnePlus tulee ilmoittamaan pian virallisesti päivityksen saatavuudesta.

Android 11 on erittäin tärkeä päivitys OnePlus Nord N10 5G -puhelimelle, sillä kyseessä on ensimmäinen ja samalla viimeinen Android-päivitys kyseiselle puhelimelle. OnePlus on luvannut puhelimelle vain yhden Android-versiopäivityksen ja kolme vuotta tietoturvapäivityksiä. Pian julkaistava Android 12 ei ole puhelimelle tulossa, joten Nord N10 5G -puhelimen omistajille on luvassa pettymys.

SuomiMobiilissa tullaan vielä erikseen ilmoittamaan, kun OnePlus Nord N10 5G -puhelimen omistajat voivat ladata Android 11 -päivityksen Suomessa.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus