SamsungYleinen

Samsungin sovellus paljasti tietoja sekä kuvia Galaxy Buds 2 -kuulokkeista

Samsung Galaxy Buds 2:n väriversiot.

Samsungin jokasyksyinen Unpacked-julkaisutilaisuus järjestetään odotettavasti 11. elokuuta, jossa tullaan näkemään uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z -puhelimet, Galaxy Watch 4 -älykellot sekä Galaxy Buds 2 -kuulokkeet. Tällä kertaa Samsungin oma sovellus on paljastanut uusia tietoja tulevista Galaxy Buds 2 -kuulokkeista.

Galaxy Buds 2 -kuulokkeista on nähty jo aikaisemmin kuvavuotoja, mutta nyt Samsungin oma sovellus paljastaa kuulokkeista enemmän kuvia useissa eri väriversioissa. Kuvissa kuulokkeet ovat esillä viidessä värissä, jotka ovat musta, vihreä, violetti, valkoinen sekä keltainen. Sovelluksessa ei ole kuvia itse kuulokkeiden latauskotelosta, mutta myös siitä on nähty aikaisemmin kuvia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sovellus paljastaa Galaxy Buds 2 -kuulokkeiden pääominaisuuksia, joista tärkein on aktiivinen taustamelun vaimennus. Sovelluksessa on lisäksi ominaisuus, joka auttaa käyttäjää laittamaan kuulokkeet korviin oikeaoppisesti, ja kuulokkeissa on tuttu napautusominaisuus, jolla voidaan hallita musiikkia.

Galaxy Buds 2 -kuulokkeet ovat hieman karsitummat verrattuna Galaxy Buds Pro -kuulokkeisiin, sillä Samsung ei tarjoa tällä kertaa muun muassa 360-ääniominaisuutta eikä aktiivisen taustamelun vaimennuksen voimakkuutta pysty säätämään. Sovellus on paljastanut kuulokkeiden tarjoavan 61 milliampeeritunnin akun sekä latauskotelossa pitäisi olla 472 milliampeeritunnin akku.

On kuitenkin hyvä huomata, että vuotanut sovellus ei ole vielä julkinen tai virallinen, joten Samsung saattaa tehdä siihen muutoksia vielä ennen julkaisua. Kokonaisuudessaan Galaxy Buds 2 -kuulokkeet tulevat olemaan varsin kattavilla ominaisuuksilla varustellut täyslangattomat kuulokkeet, jotka tarjoavat edeltäjäversioihin verrattuna selviä parannuksia. Kuulokkeiden julkaisua odotetaan 11. elokuuta.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung