OnePlusYleinen

OnePlus Nordin tarkat tekniset tiedot paljastuivat tuoreessa vuodossa – myös uusia kuvia julki

OnePlus Nordin tulevat suojakuoret. / Kuva: Evan Blass

OnePlus tulee julkaisemaan 21. heinäkuuta uuden OnePlus Nord -älypuhelimen, joka tulee ennakkotietojen mukaan olemaan 5G-älypuhelin alle 500 euron hintapisteeseen. OnePlus Nordista on vuotanut jo aikaisemmin paljon kuvia, mutta myös teknisiä tietoja on jo vahvistettu myös OnePlussan suunnalta. Tällä kertaa tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut laitteen tarkat tekniset tiedot sekä muutaman uuden kuvan.

Tulevan OnePlus Nord -puhelimen koodinimen on tiedetty jo aikaisemminkin olleen ”Avicii”, ja nyt vuotanut kuva paljastaa pitkälti kaikki tekniset ominaisuudet. Tietojen perusteella näyttö tulisi olemaan kooltaan 6,44 tuumaa ja se perustuu Fluid AMOLED -tekniikkaan. Näytössä olisi siis 90 hertsin virkistystaajuus, Full HD+ -tarkkuus (1080 x 2400), 408 pikseliä tuumaa kohden sekä 20:9-kuvasuhde. Näyttöä pitäisi suojata myöskin Gorilla Glass -lasi.

Kuvasta saadaan selville myös OnePlussan käyttävän puhelimessa Snapdragon 765G -järjestelmäpiiriä, jonka tukena on 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa pitäisi olla 128 tai 256 gigatavua. Puhelimeen on myös odotettavissa tuoreen vuodon perusteella 4115 milliampeeritunnin akkua, 30 watin pikalatausta, näytönalaista sormenjälkilukijaa sekä Android 10 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä hyrrää OnePlussan oma OxygenOS 10 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nordin vuotaneet tekniset tiedot. / Kuva: Evan Blass

Vuoto paljastaa OnePlus Nordin saavan myös neloiskameran, joka koostuu 48 megapikselin Sonyn kehittämästä pääkamerasta, jossa on muun muassa optinen kuvanvakain. Muut kamerat ovat 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 5 megapikselin syvyysterävyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on vuodon mukaan kaksoiskamera, joka koostuu 32 megapikselin pääkamerasta sekä 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta.

Vuotaneen kuvan perusteella OnePlus Nordin värivaihtoehdot olisivat Blue Marble, Gray Onyx ja Gray Ash. Väriversioista ainakin sininen ja toinen harmaista on nähty jo Evan Blassin julkaisemissa kuvissa. Lisäksi uusissa kuvissa nähdään tarkemmin OnePlussan kehittämät suojakuoret, jollaisia ei ole aikaisemmin OnePlussan puhelimissa nähty. Kuvavuotojen perusteella tarjolle on tulossa myös tutut sandstone-suojakuoret parissa eri värissä.

OnePlus Nord tullaan julkaisemaan siis 21. heinäkuuta, eli parin viikon päästä. Kovin kauaa uutuuspuhelinta ei siis enää tarvitse odottaa.

Lähde: Evan Blass (Twitter), Androidauthority.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Todella kiinnostavaa… Not.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus