OnePlusOPPOYleinen

OnePlus Padin edullisempi sisarmalli myyntiin Suomessa 329 euron hintaan – 4G-tuki, 8000 mAh akku ja 11,4 tuuman näyttö

Oppo Pad Neo

DNA on aloittanut kaikessa hiljaisuudessaan Oppon uudehkon edullisemman hintapisteen tabletin myynnin Suomessa. Kyseessä on Oppo Pad Neo, joka tunnetaan myös valituilla markkinoilla nimellä OnePlus Pad Go. Kyseessä on sama malli, mutta syystä tai toisesta se on haluttu tuoda myyntiin suomalaisille tuntemattomalla Oppo-brändillä.

Oppo Pad Neo -tablettia myydään DNA:n kautta 4G-versiona. Hintaa laitteella on 329 euroa, jolla saa 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Väriversioita on vain yksi, joka on harmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vertailun vuoksi OnePlus Pad maksaa Suomessa 499 euroa, eikä se pidä sisällään LTE-tukea. Vastaavasti kyseinen laite tarjoaa 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. OnePlus Pad on toki teknisesti kyvykkäämpi, ja siihen voi käydä tutustumassa tarkemmin SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

Oppo Pad Neo -tabletissa on 11,4 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on 1720 x 2408 pikselin tarkkuus, 90 hertsin virkistystaajuus sekä 7:5-kuvasuhde.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Helio G99 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Oppo Pad Neo on saanut tuen myös muistikortille.

Tabletin äänentoistosta vastaa neljä kaiutinta, jotka tarjoavat stereokokemuksen sekä Dolby Atmos -tuen. Tabletissa on myös 8 megapikselin tasoinen etukamera. Takaosassa on myös 8 megapikselin kamera. Akku on kooltaan 8000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 33 watin tehoisella SuperVOOC-pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan Android 13, jonka päällä hyrrää ColorOS 13 -käyttöliittymä. Oppo on tehnyt optimointeja laitteiden väliseen toimintaan ja käyttöliittymä on nyt paremmin optimoitu suurelle näytölle.

Oppo Pad Neon mitat ovat 689 x 255,12 x 188,04 millimetriä ja painoa on 538 grammaa. Tabletilla on myös IPX2-roiskevedensuojaus.

Lähde: DNA

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus