OnePlusYleinen

OnePlus Nord 2 -puhelimen rinnalla julkaistaan myös OnePlus Buds Pro -kuulokkeet

OnePlus Buds Z

OnePlus on vahvistanut julkaisevansa uuden Nord 2 -puhelimen 22. heinäkuuta, mutta kyseessä ei ole OnePlussan ainoa tulossa oleva uutuuslaite. Tänään OnePlus on vahvistanut tuovansa markkinoille myös täysin uudet kuulokkeet, jotka kantavat nimeä OnePlus Buds Pro.

Uusien kuulokkeiden julkaisu on vahvistettu The Lab -foorumipostauksen yhteydessä, mutta OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden ominaisuuksista ei ole mitään vahvistettuja tietoja. 22. heinäkuuta luvassa ovat siis OnePlus Nord 2 sekä OnePlus Buds Pro. OnePlus on aikaisemmin julkaissut myös äänituotteita, kuten Buds- ja Buds Z -kuulokkeet, ja ainakin nimen perusteella Buds Pro -mallien voidaan olettaa olevan hieman paremmin varustellut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti ennen julkaisua OnePlus tulee kertomaan kuulokkeiden ominaisuuksista enemmän. OnePlussan The Lab -ohjelmassa haetaan ennen julkaisua uutuustuotteille testaajia yhteisön jäsenistä, joten oman hakemuksen OnePlus Nord 2:n tai uusien Buds Pro -kuulokkeiden testaamista varten voi jättää OnePlussan sivuilla tämän linkin takaa.

Vaikka kuulokkeista ei tiedetä vielä mitään muuta kuin nimi, niin tulevasta Nord 2 -puhelimesta tiedetään sitäkin enemmän. OnePlus on itse vahvistanut puhelimen saavan MediaTekin kehittämän Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiirin, puhelimesta on vuotanut myös tarkat tekniset tiedot sekä 3D-mallinnokseen pohjautuvia kuvia. Todennäköisesti ennen julkaisua OnePlus tulee vahvistamaan yksitellen Nord 2 -puhelimen uusia ominaisuuksia enemmänkin.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus