OnePlusYleinen

OnePlussalta tulossa pian tabletti? Haki OnePlus Pad -tavaramerkkiä

OnePlus on vaihtanut strategiaansa viimeisen vuoden sisällä suuresti, sillä yhtiö on laajentanut puhelimien valikoimaansa useisiin hintapisteisiin, ja samalla markkinoille on tuotu puettavia laitteita sekä uusia älytelevisioita. Nähtävästi OnePlus suunnittelee myös uutta laajennettavaa kategoriaa, sillä yhtiö on hakenut tavaramerkkiä OnePlus Padille.

Heinäkuun alussa OnePlus on hakenut OnePlus Pad -tavaramerkkiä Euroopan unionin teollisoikeuksien virastolta, eli EUIPO:lta. OnePlus Pad viitannee vahvasti tablettilaitteisiin, mutta valitettavasti OnePlussan suunnitelmista ei ole tarkempaa tietoa. Tabletin julkaisu ei olisi millään tavalla erikoista, sillä OnePlussan hyvin läheinen Realme on kertonut julkaisevansa ensimmäisen tabletin myöhemmin tänä vuonna. Lisäksi Vivon on huhuttu suunnittelevan tabletin julkaisua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Pad -tavaramerkki EUIPO:ssa.

Ensimmäisen tabletin julkaisu on mahdollisesti seurausta OnePlussan siirtymisestä Oppon tytärbrändiksi. Kesäkuussa OnePlus ilmoitti jakavansa resursseja Oppon kanssa entistä enemmän ja samalla myös päivityksien kerrottiin nopeutuvan tulevaisuudessa. Mahdollisesti älypuhelimet, älykellot ja televisiot eivät ole OnePlussalle riittävästi, vaan myös tablettimarkkina pyritään valloittamaan. Tavaramerkin hakeminen ei kuitenkaan suoraan tarkoita tabletin julkaisua, vaan nähtävästi ainakin sellainen on suunnitteilla.

Loppuvuoden aikana OnePlussalta on odotettavissa ainakin uusia älypuhelimia. Heinäkuun aikana on huhuttu uutta Nord 2 -älypuhelinta ja mahdollisesti syyskuussa nähdään jo OnePlus 9T -huippupuhelin.

Lähde: EUIPO

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus