RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändin ensimmäisestä tabletista uutta tietoa – teknisesti ei kovinkaan yllättävä

Oppon tytärbrändi ja OnePlussan sisarbrändi Realme on pian julkaisemassa ensimmäisen tablet-laitteensa, joka kantaa nimeä Realme Pad. Tabletin julkaisu on vahvistettu jo, mutta vielä tarkkaa julkaisupäivää ei ole valitettavasti tiedossa. Huhuissa on puhuttu julkaisusta valikoiduilla markkinoilla 9. syyskuuta. Nyt tabletista on paljastunut muutama tärkeä tekninen ominaisuus.

Realme Pad on paljastunut ensimmäistä kertaa Geekbench-suorituskykytestin tietokannasta, josta saadaan vahvistus muutamalle tärkeälle tekniselle yksityiskohdalle. Huhuissa puhuttiin jopa huippuluokan suorituskykyisestä tabletista, mutta Realme on tuottamassa faneilleen pettymyksen. Tabletin tehoista tulee vastaamaan MediaTekin kehittämä Helio G80 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme Pad Geekbenchin tietokannassa.

Geekbench kertoo Realme Pad -tabletin saavan myöskin 4 gigatavua RAM-muistia sekä Android 11 -käyttöjärjestelmän. Mitään muuta ei Geekbench paljasta, mutta kyseessä on siis varsin edullinen 4G-yhteyksiin rajoittuva tabletti.

Aikaisempien vuotojen mukaan Realme Pad saisi suuren 10,4 tuuman näyttöpaneelin ja etukamera löytyy näytön yläpuolelta keskitetysti. Tablettiin odotetaan 8 megapikselin tasoista etukameraa, jolla voidaan ottaa selfiekuvia tai vaikkapa puhua videopuheluita. Laitteen yhteen reunaan on tulossa kaksi kaiutinta, USB-C-latausliitin sekä odotettavasti reikä stylus-kynää varten. Realme on suunnitellut ensimmäisen tablettinsa vain 6,8 millimetrin paksuiseksi. Tablettiin on lupa odottaa myös suurta 7100 milliampeeritunnin akkua, myös 6 gigatavua RAM-muistia sekä vähintään 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kyseessä on Realmen ja myös samalla Oppon ensimmäinen tablet-laite, jollaista odotetaan myöhemmin myös suomalaisten suosimalta OnePlus-brändiltä.

Lähde: Geekbench

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme