GoogleYleinen

Huhu: Google Pixel 6 -puhelimet saatetaan julkaista vain päivää ennen Apple iPhone 13 -puhelimia

Pixel 6 -puhelimet

Googlelta on odotettu syksyn aikana uusia Pixel 6 -älypuhelimia, joista yhtiö on julkaissut jo kuvia sekä yksityiskohtia. Google ei ole itse vahvistanut uutuuspuhelimien tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta nyt Kiinasta kantautuva huhu kertoo mahdollisesti tarkan julkaisupäivän.

Vuotajan mukaan Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelimet tultaisiin julkaisemaan 13. syyskuuta, eli vain päivää ennen Applen iPhone 13 -puhelimien odotettua julkaisua. Aikataulullisesti Pixel-puhelimien julkaisua on odotettu jopa vasta lokakuussa, mutta toisaalta viime vuonna Pixel 5 -puhelimet esiteltiin 30. syyskuuta, joten Google olisi vain kaksi viikkoa normaalista aikataulustaan edellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel 6 -puhelimet ovat yksi älypuhelinmarkkinan mielenkiintoisimmista älypuhelimista, sillä jo muotoilu on normaalista poikkeava ja virkistävän tyylikäs. Lisäksi Pixel 6 -puhelimet tarjoavat Googlen ja Samsungin yhteistyössä kehittämän Tensor-järjestelmäpiirin, joka perustunee 5 nanometrin valmistusprosessiin. Puhelimien kameroihinkin on luvassa selviä parannuksia, sillä laitteissa on 50 megapikselin pääkamera sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakamera, mutta Pixel 6 Prossa on lisäksi 48 megapikselin periskooppikamera 5x optista zoomausta varten.

Googlen on kerrottu varustelleen uutuuspuhelimet myös paremmilla akuilla, tehokkaammilla pikalatauksilla, näytönalaisella sormenjälkilukijalla, UWB-tekniikalla sekä sulavilla AMOLED-näytöillä. Puhelimista on olemassa myös tyylikkäitä väriversioita, sillä Pixel 6 tulee tarjolle mustana, vihreänä ja oranssina väriversiona, kun taasen Pixel 6 Pron värit ovat musta, kulta ja hopea.

Todennäköisesti parin viikon päästä kuullaan viimeistään tarkempia tietoja, jos Google esittelee Pixel 6 -puhelimet todella 13. syyskuuta.

Lähde: Notebookcheck.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google