OnePlusYleinen

OnePlussan tuleva puhelin saamassa näyttävän violetin väriversion – Vuotokuvat paljastavat uudistukset

OnePlus Ace 3V

OnePlus valmistelee Kiinassa uuden OnePlus Ace 3V -puhelimen julkaisua, joka tullaan näkemään myös globaaleilla markkinoilla Nord 4 -mallinimellä. Vuotoja toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta on nähty useita, ja odotettavasti Ace 3V esitellään jo ensi viikon aikana.

Tuleva puhelin on nyt bongattu kiinalaisen aitajuoksijan Xia Sining kädessä julkisella paikalla. Kuvissa nähdään violetti väriversio, joka on melko harvinaisuus OnePlussan valikoimissa. Kuvat paljastavat myös puhelimen takaosan toteutuksen sekä pieniä uusia yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Ace 3V:n takaosassa on pitkulainen kamera-alue, jossa on ainakin kaksi kameraa sekä rinkulamainen salamavalo. Toteutus on hyvin vastaava kuin 1. huhtikuuta julkaistavassa Nord CE4 -puhelimessa. Kuvien perusteella laitteessa olisi tasainen muovikehys, mutta takapinta kaartuu hieman reunoiltaan.

Kuvista nähdään puhelimen oikeassa reunassa olevan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, kun taas vasemmassa reunassa on Alert Slider -tilakytkin. OnePlus Ace 3V:n alareunassa on ainakin USB-C-liitin ja yläreunassa nähdään mahdollisesti infrapunalähetin. Aikaisemmin OnePlus on itse jakanut kuvia puhelimen etuosasta. Näyttö tulee olemana tasainen ja siinä on hyvin kapeat kehykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Ace 3V (Nord 4 ):n etupuoli.

OnePlus Ace 3V tulee saamaan Qualcommin kehittämän Snapdragon 7+ Gen 3 -järjestelmäpiirin, joka tuo keskihintaluokkaan hyvää suorituskykyä. Qualcommin odotetaan esittelevän järjestelmäpiirin 18. maaliskuuta, eli ensi viikolla.

OnePlus on myös vahvistanut järjestelmäpiirin tietoja, sillä kyseessä on 4 nanometrin prosessilla valmistettu 8-ytiminen piiri. Tehokkain olisi 2,8 GHz:n taajuudella toimiva Cortex-X4-ydin, jonka rinnalla on myös neljä 2,61 GHz:n Cortex-A720-ydintä ja neljä 1,9 GHz:n Cortex-A520-ydintä. Grafiikkaprosessorina on Adreno 732.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Ace 3V -puhelimen odotetaan tarjoavan 1,5K-tason OLED-näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Muita avainominaisuuksia olisivat 50 megapikselin optisesti vakautettu kamera, 16 megapikselin etukamera, 5500 milliampeeritunnin akku sekä 100 watin pikalataus.

Lisää yksityiskohtia kuullaan varmasti vielä lähipäivinä. OnePlus Nord 4:n odotetaan tulevan globaalisti saataville vasta myöhemmin.

Lähde: Ithome (kiinaksi)  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus