AndroidPOCOYleinen

Pocophone F1 saa MIUI 10 Stable -päivityksen ensi viikolla

Pocophone F1:n käyttöjärjestelmänä on Android 8.1 Oreo.

Xiaomi on vahvistanut, että yhtiön tuore Pocophone F1 tulee saamaan MIUI 10 Stable -päivityksen ensi viikon aikana. Päivityksen jakelun on ilmoitettu alkavan ainakin Intian markkinoilla, mutta laajentuminen myös muille markkina-alueille tulee todennäköisesti tapahtumaan nopeasti.

MIUI 10 on Xiaomin uusin versio omasta käyttöliittymästään, joka ei sidottu vain tiettyyn Android-versioon, vaan toimii niin tuoreimman Android 9.0 Pien sekä vanhempien versioiden päällä. MIUI 10:n pääydin löytyy “koko näytön kokemuksesta”, eli käyttöliittymä näyttää entistä paremmalta nykyaikaisemmilla näyttösuhteilla. Lisäksi päivityksen mukana tulee päivitetty eleohjattavuus, joka tekee Xiaomin mukaan puhelimen käytöstä luonnollisempaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivitys on varusteltu myös parannetulla kameralla, joka saa muun muassa muotokuvatilan myös yhden kameran puhelimissa. Ominaisuus perustuu tekoälyyn, jonka ansiosta puhelimen kamera onnistuu taltioimaan tyylikkäitä bokeh-kuvia yhdelläkin kameralla. Ominaisuus toimii niin taka- kuin etukamerassakin.

Erityisesti Pocophone F1 -puhelimessa MIUI 10 Stable -päivityksen kerrotaan tuovan korjauksen PUBG Mobile -pelissä havaittuihin ikäviin ongelmiin. Lisäksi mukana kerrotaan tulevan korjaus ”OK Google” -ongelmaan. Päivitys tulee korjaamaan myös joitakin käyttäjien ilmoittamia ilmoituskuvakeongelmia sekä POCO Launcher tulee saamaan uusia ominaisuuksia. Valitettavasti kuitenkaan ikävää Widevine L1 -tukea ei puhelimeen tulla vielä lisäämään, vaikka Xiaomi on vahvistanut päivityksen olevan tulossa. Päivitys tuodaan beta-versiona tarjolle ennen vuoden loppua. Xiaomi on kertonut kehittävänsä Pocophone F1:lle myös tummaa versiota sovellusvalikosta sekä tukea 4K 60fps -videokuvaukselle. Näitä ominaisuuksia ei kuitenkaan todennäköisesti tulla ensi viikon päivityksen mukana vielä näkemään.

Pocophone F1 -puhelimessa päivitykset voi tarkistaa menemällä:  Asetukset > Tietoja puhelimesta > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android