QualcommYleinen

Qualcomm esitteli Snapdragon S7 Gen 1- ja S7 Pro Gen 1 -piirit kuulokkeille – Tuovat jopa Wi-Fi-yhteyden korviin

Snapdragon S7 Gen 1- ja S7 Pro Gen 1

Qualcomm on esitellyt uuden puhelimiin suunnatun Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiirin sekä tietokoneisiin suunnatun Snapdragon X Elite -piirin rinnalla myös uusia innovaatioita langattomia kuulokkeita ajatellen. Snapdragon S7 Gen 1- ja S7 Pro Gen 1 -piirit on suunniteltu kuulokkeille ja kaiuttimille.

Snapdragon S7 Gen 1- ja S7 Pro Gen 1 -äänipiirit lupaavat viedä eteenpäin äänituotteiden tarjoamaa kokemusta. Piireissä on tuki Bluetooth 5.4 -yhteydelle, jonka lisäksi Snapdragon S7 Pro Gen 1 tuo mukanaan jopa Wi-Fi-yhteyden. Piirissä on tuki ”mikrovirta-Wi-Fi:lle”, joka tukee 29 megabitin sekunnissa nopeuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Qualcommin mukaan Wi-Fi-yhteyden avulla voidaan esimerkiksi langattomilla kuulokkeilla tarjota paljon enemmän ominaisuuksia kuin on ollut mahdollista tähän asti vain Bluetooth-yhteyden avulla. Piirin luvataan tarjoavan saumattoman siirtymän Bluetoothin ja Wi-Fin välillä.

Snapdragon S7 Gen 1 ja S7 Pro Gen 1 tarjoavat Qualcommin mukaan ”kuusi kertaa enemmän laskentatehoa ja lähes sata kertaa enemmän tekoälytehoa” edellisten sukupolvien piireihin verrattuna. Tekoäly on siis vahvasti läsnä myös kuulokkeissa uuden mikro NPU AI -moottorin avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Piirien luvataan hyödyntävät ”ennennäkemätöntä laitteistopohjaista tekoälyä”, minkä luvataan auttavan kuulon parannusteknologioita tarjoamaan saumattomamman käyttäjäkokemuksen ymmärtämällä ja mukautumalla käyttäjän tarpeisiin päivän aikana.

Snapdragon S7 Pro Gen 1 tukee myös 192 kHz monikanavaista häviötöntä musiikin suoratoistoa ja parannettua monikanavaista tilaääntä pelaamisessa.

Lähde: Qualcomm

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Qualcomm