AppleYleinen

Raportti: Apple Watch Series 7 -älykellot julkaistaan iPhone 13 -puhelimien rinnalla – saatavuus tulee olemaan erittäin rajoitettu

Muutamien raporttien mukaan Applen tulevat Watch Series 7 -sarjan älykellot kärsivät jonkinlaisista valmistusongelmista, mutta nähtävästi se ei tule vaikuttamaan Applen suunnitelmiin julkaista älykellot. Tuoreimman raportin mukaan älykelloja voidaan odottaa yhdessä iPhone 13 -puhelimien kanssa, joita odotetaan syyskuun puolivälissä.

Bloombergin toimittajan Mark Gurmanin mukaan Apple aikoo julkaista Watch Series 7 -älykellot iPhone 13 -puhelimien rinnalla, mutta aluksi saatavuus tulee olemaan erittäin rajoitettu. Gurmanin mukaan älykellot julkaistaan tavalliseen tapaan, mutta jotkin mallit toimitetaan myöhemmin tai ne ovat saatavilla vain pienissä erissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nähtävästi suurin haasteita tuotannossa aiheuttava komponentti on uusi näyttö. Yleensä tällaisissa tapauksissa tuotteiden julkaisu viivästyy, tuotetta on saatavilla vain pieninä määrinä tai vaihtoehtoisesti tuote lanseerataan aikataulussa, mutta toimitetaan hieman myöhemmin. Applen kohdalla on päädytty raportin mukaan ratkaisuun, jossa tarjolle tulee pieniä eriä laitteita, mutta monet joutuvat uutta kelloa odottamaan varmasti normaalia pidempään. Vastaavia ongelmia Applella oli myös vuonna 2015 alkuperäisen Apple Watch -älykellon julkaisun aikaan.

Aikaisempien tietojen mukaan Apple Watch Series 7 -älykellot olisivat tulossa saataville kahdessa kokoversiossa, jotka ovat 41 ja 45 millimetriä. Lisäksi kelloissa pitäisi olla suuremmat näytöt ja pienemmät kehykset. Muotoilultaan kellojen pitäisi olla lähempänä iPhone 13 -puhelimia, sillä reunat ovat tasaiset. Applen odotetaan panostavan älykelloissa akunkestoon, mutta mitään merkittäviä uusia terveysominaisuuksia ei odoteta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotuksien mukaan Apple tulee julkaisemaan uudet Watch Series 7 -älykellot uusien iPhone 13 -puhelimien kanssa, joiden julkaisu tapahtuu todennäköisesti 14. syyskuuta. Apple tulee suurella todennäköisyydellä vahvistamaan julkaisupäivän virallisesti lähipäivinä.

Lähde: 9to5mac.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple