AppleYleinen

Raportti: Apple Watch Series 7 -älykellot saavat suuremman akun, mutta ei uusia sensoreita

Applen älykelloissa ei ole nähty vuosiin parannuksia akunkeston osalta, sillä alkuperäisestä kellosta lähtien Apple on luvannut noin 18 tunnin akunkeston. Nyt tuoreimmat tiedot antavat vihiä siitä, että Apple tulee parantamaan akunkestoa tulevissa älykelloissa.

Myöhemmin tänä vuonna julkaistavaksi odotettavien Apple Watch Series 7 -älykellojen painopiste tulee olemaan akunkestossa, eikä uusia sensoreita sen takia tulla näkemään kelloissa. Bloomberg-sivuston tietojen mukaan vasta ensi vuonna Apple lisää älykelloihinsa kehon lämpöä mittaavan sensorin. Sensoria odotettiin myös tämän vuoden Apple Watch -älykelloihin, mutta Apple on pitänyt tärkeämpänä suurentaa akkua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusissa kelloissa tullaan näkemään Apple S7 -piiri, joka vie vähemmän tilaa ja akulle on enemmän tilaa. Applen odotetaan pitävän Watch Series 7 -älykellot samankokoisina kuin nykyiset Watch Series 6 -älykellot, tai vaihtoehtoisesti Apple saattaa tehdä niistä hieman paksumpia.

Suuremman akun ohella Apple tulee uudistamaan myös tämän vuoden kellojen muotoilun. Jo aikaisemmin vuodettiin 3D-mallinnokseen perustuvia kuvia Apple Watch Series 7 -älykelloista, ja kuvat vahvistivat tasaiset kyljet ja tutun neliömäisen yleismuotoilun. Uusi muotoilu vastaa paremmin tuoreimpien iPhone 12- ja iPad-laitteiden muotoilua.

Apple Watch Series 7 -älykelloihin odotetaan myös parannettua UWB-tukea. Tulevina vuosina Applen älykelloissa odotetaan nähtävän myös verensokeri- ja alkoholianturit, mutta niitä ei nähdä vielä tänä vuonna. Tänä vuonna luvassa oleva akunkeston parantumisen takia Apple joutuu tulevaisuudessa myös miettimään tarkkaan uusien tekniikoiden sekä sensoreiden lisäämistä kelloihinsa, sillä akunkeston kanssa täytyy tasapainotella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Applen odotetaan julkaisevan uudet Watch Series 7 -älykellot myöhemmin tämän vuoden aikana, mahdollisesti samaan aikaan uusien iPhone-puhelimien kanssa.

Lähde: Macrumors.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple