SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimien näytöistä paljastui uutta tietoa

Samsung Galaxy Z Fold 3 ja Galaxy Z Flip 3. / Kuva: Evan Blass

Samsungin odotetaan julkaisevan elokuussa uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimet, joista on jo nyt ennen julkaisua nähty useita vuotokuvia sekä kuultu joitakin teknisiä ominaisuuksia. Nyt myös korealainen ETNews-sivusto on vahvistanut omalta osaltaan tulevien puhelimien näyttöjen tietoja.

Sivuston lähteiden mukaan Galaxy Z Fold 3 tulisi saamaan 6,23 tuuman suuruisen ulkopuolen näytön, kun taasen sisäpuolella olisi 7,55 tuuman taittuva näyttöpaneeli. Samsung ei ole siis tekemässä suuria muutoksia näyttöjen kokoon verrattuna edeltäjämalliin, vaikka uutuusversion pitäisikin olla hieman kompaktimpi. Samsungin on odotettu tarjoavan erityisesti Galaxy Z Fold 3 -puhelimen näytössä kaksi uutta avaintekniikkaa, jotka ovat näytönalainen etukamera sekä tuki S Pen -kosketusnäyttökynälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Flip 3 tulee saamaan kuitenkin selvästi suuremman 1,9 tuuman ulkonäytön, kun vielä viime vuonna Samsung tyytyi 1,1 tuuman pikkunäyttöön Galaxy Z Flip 5G -puhelimessa. Galaxy Z Flip 3 -puhelimen sisäpuolella kerrotaan olevan täysin identtinen 6,7 tuuman taittuva näyttöpaneeli, jollainen nähtiin jo edeltäjäversiossa.

Viime viikolla tunnettu vuotaja Evan Blass julkaisi tarkkoja kuvia tulevista Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimista, joiden perusteella luvassa on jälleen mielenkiintoisia taittuvanäyttöisiä puhelimia. Toistaiseksi tarkkoja teknisiä tietoja ei ole kuitenkaan vuotanut, vaikka Samsungin odotetaankin hyödyntävän puhelimissa Qualcommin tehokasta Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä tai jopa uudempaa Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiriä.

Samsung tulee järjestämään myöhemmin kesällä Unpacked-julkaisutilaisuuden, jossa uusia puhelimia odotetaan. Lisäksi Samsung on vahvistanut julkaisevansa myöhemmin kesällä uudet Galaxy Watch 4 -sarjan älykellot.

Lähde: ETNews (koreaksi), Twitter (Tron)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung