OnePlusYleinen

OnePlussalta tulossa erikoisella nimellä varusteltu puhelin – onko OnePlus Ace sama laite kuin OnePlus 10R?

OnePlus Ace

Kiinalainen yritys BBK on itsessään huonosti tunnettu, mutta yhtiön älypuhelinbrändit Oppo, Realme ja OnePlus ovat kuitenkin monille jo tuttuja. Taustalla ollessa suuri toimija pystyvät eri älypuhelinbrändit lainaamaan helposti toisiltaan tekniikoita sekä uudelleen nimeämään laitteitaan. Tuoreiden tietojen mukaan OnePlus tulee lainaamaan pian yhden Oppon tuotelinjoista.

OnePlussalta odotetaan pian uutta OnePlus Nord CE 2 Lite -puhelinta, joka on sama laite kuin Realme 9 Pro. Tuoreimpien huhujen mukaan OnePlus kehittää myös ensimmäistä taittuvanäyttöistä puhelintaan, joka on täysin sama laite kuin Oppon jo aikaisemmin julkaisema Oppo Find N. OnePlussan on huhuttu julkaisevan myös Realme GT Neo 3 -puhelimen omalla brändillään, sillä laitetta on odotettu nimellä OnePlus 10R.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nähtävästi OnePlus tulee julkaisemaan puhelimen kotimarkkinoillaan Kiinassa vielä hieman eri nimellä, jos on uskomista tuoreita tietoja. OnePlussan johtaja Lin Fenshuo näyttää käyttävän jo nyt uutta puhelinta, joka kantaa nimeä OnePlus Ace. Weibossa julkaistussa postauksessa jaettu tieto kertoo käytössä olevan OnePlus Ace, josta ei ole aikaisemmin kuultu muita tietoja.

Tietojen mukaan laitteen mallinumero olisi PGKM10, joka olisi teknisien tietojen valossa täysin samanlainen laite kuin Realme GT Neo 3. Puhelimeen on tulossa 6,7 tuuman OLED-näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä ja 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan MediaTekin kehittämä Dimensity 8100 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT Neo 3

Takaosan pääkamerana on 50 megapikselin Sony IMX766 -sensori. Akku on kooltaan 4500 milliampeerituntia ja OnePlus Acen akunlataus tapahtuu tehokkaan 150 watin laturin avulla. Nettiin on jaettu myös kuva, jossa näytetään laitteen etuosa, joka vahvistaa 150 watin pikalatauksen. Laite on edelleen prototyyppisuojakuorissa, joten muotoilu ei suuremmin paljastu.

Todennäköisesti Realme GT Neo 3 tullaan julkaisemaan globaaleille markkinoille OnePlus 10R -puhelimena, mutta Kiinassa uudella erikoisella OnePlus Ace -nimellä. Aikaisemmin Ace-puhelimia on nähty Oppolta. Toistaiseksi tarkkaa tietoa uuden puhelimen julkaisuajasta ei ole.

Lähde: Weibo 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus