SamsungYleinen

Raportti: Samsungin uudet Galaxy A -sarjan älypuhelimet esitellään maaliskuun puolivälissä

Samsung Galaxy A52 sekä Galaxy A72.

Samsungilta on odotettu uuden sukupolven Galaxy A -malliston älypuhelimia alkuvuoden aikana, mutta yhtiö ei ole vielä virallisesti vahvistanut julkaisua. Jo viime viikolla Samsung esitteli malliston lähtötason Galaxy A13- ja Galaxy A23 -laitteet ilman suuria julkaisuja. Nyt uusin raportti vihjaa Samsungin julkaisevan lisää laitteita hyvin pian.

Korealaisen The Korea Herald -sivuston lähteiden mukaan Samsung tulee järjestämään julkaisutilaisuuden maaliskuun puolivälissä, jossa tullaan julkaisemaan uuden sukupolven Galaxy A -puhelimet. Julkaisutilaisuuden on kerrottu olevan vastaus Applen tänään 8. maaliskuuta järjestettävälle julkaisutilaisuudelle, jossa odotetaan nähtävän esimerkiksi iPhone SE -puhelin 5G-yhteyksillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Maaliskuun puolivälissä Samsungin odotetaan esittelevän muun muassa uudet Galaxy A33 5G-, Galaxy A53 5G– ja Galaxy A73 5G -puhelimet. Kaikista puhelimista on kuultu jo paljon tietoja sekä nähty mallinnuskuvia, joten kovin paljoa Samsungilla ei ole enää kerrottavanaan. Galaxy A73 5G tulee olemaan malliston kärkimalli ja siinä on Snapdragon 7 -sarjan 5G-järjestelmäpiiri.

Galaxy A -mallisto on ollut yksi Samsungin historian parhaiten menestyneistä mallistoista, sillä muun muassa Suomessa Galaxy A5x -puhelimet ovat olleet hyvin suosittuja. Tutkimusyhtiöiden mukaan Galaxy A12 oli viime vuonna maailman myydyin älypuhelin, sillä sitä on myyty 51,8 miljoonaa kappaletta. Kyseessä on myös samalla Samsungin ensimmäinen älypuhelinmalli, joka on ylittänyt 50 miljoonaan myydyn laitteen rajapyykin vain yhdessä vuodessa.

Todennäköisesti Samsung tulee kertomaan mahdollisesta julkaisutilaisuudesta enemmän lähipäivinä, jos tuorein raportti pitää paikkansa.

Lähde: Koreaherald.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung