XiaomiYleinen

Vuoto: Xiaomi 12 Ultra -puhelimeen odotetaan Sonyn uusia kamerasensoreita ja massiivista kamera-aluetta

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi esitteli Xiaomi 12 -sarjan lippulaivapuhelimensa jo Kiinassa viime joulukuussa, mutta laitteita odotetaan globaalisti myyntiin lähiviikkojen aikana. Kiinassa esiteltiin Xiaomi 12-, Xiaomi 12 Pro- sekä Xiaomi 12X -puhelimet, mutta mallisto saattaa laajentua myöhemmin myös Xiaomi 12 Ultra -puhelimella.

Xiaomi 12 Ultrasta on huhuttu jo pitkään, mutta sen kohtalo on ollut hieman epävarma. Nyt kuitenkin tiedoistaan tunnettu Weibo-käyttäjä Digital Chat Station on kertonut lisätietoja toistaiseksi julkaisemattomasta laitteesta. Vuotaja on julkaissut muun muassa kaksi kuorivalmistajan kuvaa, jotka saattavat antaa hyvän kuvan Xiaomi 12 Ultran muotoilusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosaan odotetaan kookasta ja pyöreää kamera-aluetta, joka viittaisi vahvoihin kameraominaisuuksiin. Viime vuonna Xiaomi Mi 11 Ultran kohdalla nähtiin myös kookas kamera-alue, joten vastaavan löytyminen Xiaomi 12 Ultrasta ei ole millään tasolla yllättävää. Huhujen mukaan takaosassa olisi neljä kamerasensoria, mutta Digital Chat Station kertoo Xiaomin käyttävän Sonyn uusia kamerasensoreita.

Vuoto kertoo puhelimessa olevan uusi Sony IMX8xx -sarjan kamerasensori, mutta toistaiseksi tarkempaa tietoja ei ole olemassa. Aikaisempien huhujen mukaan Xiaomi 12 Ultrassa olisi 50 megapikselin pääkamera, 48 megapikselin 5x optiseen zoomaukseen kykenevä telekamera sekä 48 megapikselin ultralaajakulmakamera. Toistaiseksi tiedot kannattaa ottaa kuitenkin pienellä varauksella vastaan.

Xiaomi ei ole vielä vahvistanut Xiaomi 12 -puhelimien tarkkaa julkaisupäivää.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi