RealmeYleinen

Realme GT 2 -huippupuhelimet ja keskihintaiset Realme 9 Pro -puhelimet nyt ennakkomyynnissä Suomessa – kaupan päälle älykello tai kuulokkeet

Realme GT 2 -sarja.

Realme on julkaissut viime viikkoina paljon älypuhelimia globaalisti, mutta myös vahvistanut suurimman osan niistä tulevan saataville Suomessakin. Realme on uusin tulokas Suomen älypuhelinmarkkinoille ja kyseessä on Oppon tytärbrändi ja OnePlussan sisarbrändi. Nyt brändin uutuuspuhelimia voi ennakkotilata Suomessa.

Muun muassa Verkkokauppa.com on aloittanut Realme GT 2- ja Realme GT 2 Pro -huippupuhelimien ennakkomyynnin omassa verkkokaupassaan. Asiasta on kertonut ensimmäisenä Mobiili.fi. Tämän ohella Verkkokauppa.com on aloittanut ottamaan vastaa ennakkotilauksia myös Realme 9 Pro- ja Realme 9 Pro+ -puhelimista. Kaikkien uusien puhelimien myynnin Realme kertoi aloittavan Suomessa maaliskuun lopulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ainakin ennakkotilauksen aikaan Realme GT 2 Pro on myynnissä vain 8 + 128 gigatavun versiossa mustassa ja valkoisessa versiossa 749 euron hintaan. Myös Realme GT 2 on vastaavissa muisti- ja väriversioissa saatavilla, mutta hinta on 549 euroa. Molempien huippupuhelimien ennakkotilaajat saavat kaupan päälle Realme Watch 2 Pro -älykellon, jonka arvo yltää 74,90 euroon.

Realmen uusi Realme 9 Pro+ -älypuhelin.

Ennakkotilattavissa on Realme 9 Pro+ -puhelin vihreässä tai mustassa väriversiossa ja tarjolla ovat 8 + 256 gigatavun versio 429 euron hintaan ja 8 + 128 gigatavun versio 379 euron hintaan. Realme 9 Pro -puhelimesta on tarjolla samat väriversiot, mutta muistiversio on tiputettu 6 + 128 gigatavuun ja hinta on 319 euroa. Realme 9 Pro- ja Realme 9 Pro+ -puhelimien ennakkotilaajat saavat kaupan päälle 59,90 euron arvoiset Realme Buds Air 3 -kuulokkeet.

Alapuolella on vielä listattuna nyt ennakkomyyntiin saapuneet Realme-puhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilissa on testattu jo aikaisemmin uusi Realme 9 Pro -puhelin, josta arvostelun voi käydä lukemassa tämän linkin takaa. Lisäksi Realme GT 2 Pro on parasta aikaa testattavana, joten siitä on tulossa arvostelu lähiaikoina.

Realme 9 Pro -sarjan puhelimissa on panostettu suuriin näyttöihin, tarkkoihin kameroihin sekä kookkaisiin akkuihin. Realme 9 Pro+ -puhelimessa on muun muassa Dimensity 920 -järjestelmäpiiri, laadukas Sony IMX766 -pääkamera sekä 60 watin tehoinen pikalataus. Tarkemmin Realme 9 Pro- ja Realme 9 Pro -puhelimiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Realme GT 2- ja Realme GT 2 Pro -puhelimet ovat brändin ensimmäiset niin sanotut lippulaivapuhelimet, jotka tarjoavat suorituskykyä, sulavia näyttöjä ja tehokkaita lataustekniikoita. Realme GT 2 Prossa on muun muassa QHD+ -tasoinen AMOLED-näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi tehoista on vastaamassa Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri ja akkua ladataan 65 watin pikalatauksella. Tarkemmin Realme GT 2- ja Realme GT 2 Pro -puhelimiin voi tutustua tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme