RealmeYleinen

Realme yhteistyöhön Kodakin kanssa? Odotuksissa kameroihin keskittynyt uutuuspuhelin

Kiinalainen Realme on nähtävästi aloittamassa yhteistyön kamerabrändi Kodakin kanssa. Huhuissa on odotettu Realme GT Master Edition -puhelinta, ja kyseisen puhelimen kanssa saatetaan nähdä päivityksiä kameroihin. Realmen johtaja Xu Qi Chase on julkaissut Weibo-tilillään kuvan, joka vihjaa yhteistyöstä kameroihin keskittyvästä uutuuspuhelimesta.

Usein varsin luotettavista tiedoistaan tunnettu Digital Chat Station on kertonut Weibossa Realmen valmistelevan yhteistyötä tunnetun kamerabrändin kanssa, ja ensimmäinen yhteistyön tuloksena syntynyt puhelin olisi Realme GT Master Edition. Toinen kiinalaisvuotaja on kertonut kyseessä olisi yhteistyö Kodakin kanssa. Legendaarinen valokuvausyritys haki konkurssia vuonna 2012, mutta on sittemmin keskittynyt tulostusratkaisujen ohjelmistoihin ja laitteistoihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kodak ei ole täysin tuntematon älypuhelinmarkkinoilla, sillä vuonna 2015 yhtiö julkaisi omaa brändiään kantavan älypuhelimen. Toistaiseksi Realmen ja Kodakin yhteistyöstä ei ole muuta tietoa, mutta todennäköisesti lähiaikoina tullaan kuulemaan lisää, jos huhut pitävät paikkansa.

Realme on osa kiinalaista BBK Electronics -yritystä, jonka alaisuudessa toimivat myös tunnetut Oppo, OnePlus ja Vivo. BKK:n älypuhelinyritykset ovat tehneet aikaisemminkin yhteistyötä kameravalmistajien kanssa, joten Realmen ja Kodakin yhteistyö ei ole kaukaa haettu. Esimerkiksi OnePlus aloitti yhteistyön Hasselbladin kanssa ja Vivo tekee yhteistyötä Zeissin kanssa.

Lähde: Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme