SamsungYleinen

Samsung Galaxy Watch 4 -älykellojen hinnat vuotivat, eikä ne ole halpoja

Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Viimeisien viikkojen aikana nettiin on vuodettu paljon kuvia sekä tietoja Samsungin tulevista puhelimista, kelloista sekä kuulokkeista. Kuvavuotojen kohteena ovat olleet muun muassa Galaxy Watch 4– ja Galaxy Watch 4 Classic -älykellot, joista on nyt myös vuodettu suuntaa antava hinnoittelu Mysmartprice.com-sivuston toimesta.

Nähtävästi Galaxy Watch 4 tulee olemaan jonkinlainen seuraaja aikaisemmalle Galaxy Watch Active 2 -älykellolle, sillä kelloa huhuttiin pitkään nimellä Galaxy Watch Active 4. Nyt luvassa on ainoastaan kaksi älykelloa, jotka ovat Galaxy Watch 4 ja Galaxy Watch 4 Classic. Samsungin huhutaan hinnoittelevan Galaxy Watch 4 -perusversion Euroopassa 40 mm versiossa 350–370 euroon ja 44 mm versiossa 380–400 euroon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Watch 4 -älykellon odotetaan tulevan markkinoille neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, hopea, vihreä ja kulta. Samsung Galaxy Watch 4 Classic -älykellon kahden koko version hinnoista on kuultu myös tietoja. Classic-versiossa nähdään erittäin korkea hinnoittelu.

42 mm versio Galaxy Watch 4 Classic -älykellosta maksaa vuodon mukaan 470-500 euroa ja suurempi 46 mm versio vastaavasti 500-530 euroa. Hinnat ovat selvästi korkeampia, mitä Samsungin aikaisemmat älykellot ovat maksaneet, joten Samsung pyrkii todella haastamaan myös hinnoittelulla Applen älykelloja. Classic-versiota odotetaan markkinoille kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen ja hopea.

Yhteenveto hinnoista:

  • Samsung Galaxy Watch 4 (40 mm) – 350–370 euroa
  • Samsung Galaxy Watch 4 (44 mm) – 380–400 euroa
  • Samsung Galaxy Watch 4 Classic (42 mm) – 470-500 euroa
  • Samsung Galaxy Watch 4 Classic (46 mm) – 500-530 euroa

Samsungin odotetaan esittelevän uudet Galaxy Watch 4 -sarjan älykellot elokuussa yhdessä Galaxy Z Fold 3– ja Galaxy Z Flip 3-puhelimien kanssa, joiden rinnalla nähdään varmasti myös Galaxy Buds 2 -kuulokkeet. Tarkkaa julkaisupäivämäärää Samsung ei ole vielä vahvistanut.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung