ReseteYleinen

Resete panostaa mobiililaitteiden huoltoihin Tampereella

Mobiililaitteiden huoltomarkkinassa on nähty viime aikoina isoja muutoksia, sillä esimerkiksi Samsung huoltoja pitkään yksinoikeudella hoitanut Aito Support Oy ajautui konkurssiin alkuvuodesta. Huoltoyritys Resete kuitenkin kertoo uivansa vastarintaan markkinassa, jossa laitteiden huoltovolyymi on ollut laskussa.

Reseten mukaan uudet laitteet ovat entistä valmiimpia ja vikoja on käyttäjän kannalta ilahduttavan vähän. Huoltomarkkinassa kehitys on johtanut toimijoiden vähenemiseen ja toimipisteverkon harvenemiseen. Valtuutetuista toimijoista Reseten kerrotaan olevan ainoa jäljellä Tampereen seudulla. Resete on ollut viime vuodesta lähtien muun muassa Samsungin valtuutettu huoltokumppani.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Huoltotarpeen väheneminen on tietysti asiakkaan kannalta hieno juttu. Huoltoliikkeelle viime vuodet ovat kuitenkin olleet laihoja. Resetellä olemme pitäneet kiinni siitä, että asiakkaan tarpeet hoidetaan palvelevasti, laadukkaasti ja nopeasti. Olemme keskittyneet perusasioiden tekemiseen mahdollisimman hyvin ja samalla olemme pitäneet kustannusrakenteen matalana. Näillä eväillä olemme selvinneet vaikeasta markkinatilanteesta”, toteaa Tampereen Reseten myymälävastaava Matti Surkka.

Viimeisen vuoden aikana Reseten volyymit ovat olleet kasvussa ja myös resursseja on ollut mahdollista lisätä. Toukokuussa Tampereen myymälässä aloittaa kolmas teknikko ja palvelu monipuolistuu entisestään. Tämän myötä enää vain yksittäisiä, harvinaisempien merkkien korjauksia suoritetaan Reseten keskushuollossa Helsingissä, sillä päämerkkien Applen ja Samsungin korjaustyöt voidaan tehdä Tampereella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Tamperelaiset yritykset ovat vastuullisia ja siksi valitsevat usein valtuutetun huollon uuden laitteen tai valtuuttamattoman huollon sijaan. Tilanne haastaa myös meitä ja siksi olemme tuoneet Tampereen myymälään kattavat B2B-palvelumme sekä yrityksiä kiinnostavan macBook-pikahuollon”, kommentoi Reseten myyntijohtaja Juha-Pekka Willman,

Lähde: Reseten sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Resete