HuaweiYleinen

Revolut saapui Huawein AppGallery-sovelluskauppaan

Huawei on kehittänyt kovaa tahtia omaa AppGallery-sovelluskauppaansa sekä Huawei Mobile Services (HMS) -palvelukokonaisuutta Yhdysvaltojen asettamien rajoitteiden takia. Huawein haasteena on ollut kansainvälisien sovelluksien puute sovelluskaupasta ja erityisesti globaalit pankkipalvelut ovat puuttuneet kiinalaisesta sovelluskaupasta. Nyt Huawei on tiedottanut pienestä saavutuksestaan, sillä AppGalleryyn on saatu mukaan Revolut.

Huawein mukaan AppGallery on yksi maailman kolmesta suurimmasta sovellusmarkkinapaikasta ja rahoitusalan palvelu Revolutin luvataan tarjoavan maailmanlaajuiselle yleisölle entistä enemmän mobiilipankkipalveluita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Revolutilla on yli 16 miljoonalla kuluttajakäyttäjää ja 500 000 asiakasyritystä. Revolut on perustettu vuonna 2015, ja tällä hetkellä se toimii yli 35 maassa ympäri maailman. Revolut haluaa kunnianhimoisesti edistää globaalia taloutta sekä auttaa asiakkaitaan hallitsemaan talouttaan paremmin.

Revolutin yksinkertainen ja helppokäyttöinen alusta on suunniteltu käyttäjäkokemusta ajatellen, ja sen kautta käyttäjä näkee ja hallitsee talouttaan yhdessä paikassa. Revolutin kautta käyttäjä näkee tulonsa ja menonsa sekä säästönsä ja sijoituksensa, minkä ansiosta oman talouden kokonaisvaltainen hallinta on helppoa. Mukana on myös Revolut Junior, ominaisuus, joka on suunniteltu erityisesti 6–17-vuotiaille nuorille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme innoissamme voidessamme tarjota maailmanlaajuiselle AppGallery-yleisöllemme supersovelluksen, jossa on näin monia hienoja ominaisuuksia. Revolutin kaltaiset rahoitusalustat ovat linjassa tavoitteemme kanssa eli tarjoavat yhä useammalle pääsyn parhaiden pankkisovellusten ja -palvelujen valikoimaan”, sanoo Siri G. Børsum, Huawein kuluttajaliiketoiminnan Global VP Finance Vertical Eco-Development & Partnership.

Revolut on integroitunut useisiin Huawein HMS Core Kit -rajapintoihin, mukaan lukien ne, jotka keskittyvät ensisijaisesti turvallisuuden parantamiseen. Näitä ovat muun muassa Safety Detect Kit, Awareness Kit ja Identity Kit. Revolut on integroitunut myös Push Kitin, Map Kitin, Location Kitin, ML Kitin ja Nearby Services Kitin kanssa varmistaakseen optimaalisen kokemuksen asiakkaille, jotka käyttävät sovellusta AppGalleryn kautta.

Revolutin pystyy latamaan AppGallery-sovelluskaupasta tämän linkin takaa.

Lähde: Huawein tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei