SamsungYleinen

Samsung Galaxy A14 5G- ja Galaxy M14 5G -puhelimet saavat sisuksiinsa uuden Exynos 1330 -järjestelmäpiirin – paljastuivat suorituskykytestistä

Samsung Galaxy A14 5G

Samsung työstää uutta Galaxy A14 5G -älypuhelinta, joka saatetaan julkaista vielä tämän vuoden aikana. Lisäksi huhuissa on puhuttu Galaxy M14 5G -puhelimesta, joka olisi käytännössä sama puhelin vain eri nimellä. Nyt molemmista puhelimista on saatu uusia todisteita suorituskykytesti Geekbenchin tietokannasta.

Geekbenchin tietokanta paljastaa, että Galaxy A14 5G -puhelimen mallikoodi on SM-A146B ja samalla Galaxy M14 5G -puhelimen mallikoodi on SM-M146B. Molempien tehoista on vastaamassa Exynos 1330 -järjestelmäpiiri, tarjolla on 4 gigatavua RAM-muistia ja käyttöjärjestelmänä on Android 13.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Exynos 1330 -järjestelmäpiiriä ei ole vielä julkaistu, mutta sen koodinimi on ”S5E8535”. Järjestelmäpiiri koostuu kahdesta tehokkaasta 2,4 GHz:n ytimestä sekä kuudesta virtapihimmästä 2 GHz:n kellotaajuudella hyrräävästä ytimestä. Piirissä on myös ARM Mali-G68 -grafiikkaprosessori. Geekbenchin antamien tuloksien perusteella suorituskyky on alemman hintaluokan laitteelle suunnattu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A14

Aikaisempien vuotojen mukaan Galaxy A14 5G -puhelimessa olisi 6,8 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasolla. Puhelimeen odotetaan kylkeen sijoitettu sormenjälkilukijaa, 50 megapikselin kolmoiskameraa sekä 13 megapikselin selfiekameraa. Akku on todennäköisesti kooltaan 5000 milliampeerituntia.

Galaxy M14 5G on varmasti teknisesti lähes samanlainen, mutta M-sarjassa on usein nähty suurempia akkuja. Tarkasta julkaisuajasta ei ole tietoa, mutta Samsung voisi esitellä molemmat vielä ennen vuodenvaihdetta.

Lähde: Sammobile.com 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung