Black FridayDNAYleinen

Tässä ovat DNA:n Black Friday -kampanjan parhaimmat tarjoukset älypuhelimista, älykelloista, tableteista sekä kuulokkeista

Black Friday lähenee kovaa vauhtia ja jälleenmyyjät ovat aloittaneet omat kampanjansa jo reilua viikkoa etukäteen. Olemme käyneet aikaisemmin läpi muun muassa Veikon Koneen, Gigantin ja Verkkokauppa.comin tarjouksia. Tällä kertaa katsomme, millaisia Black Friday -tarjouksia löytyy verkko-operaattori DNA:n valikoimista.

Katso myös:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

DNA:n valikoimasta löytyy pitkä lista erilaisia älypuhelimia normaalihintaa edullisemmin. Monet tarjoukset erityisesti suurimpien valmistajien puhelimista ovat samoja kuin muilla jälleenmyyjillä. DNA:n valikoimasta löytyy kuitenkin muutamia kestävärakenteisia puhelimia, kuten Blackview BL5000 5G aikaisempaa edullisemmin, sillä hintaa on 349 euroa. Valikoimassa on myös Ulefonen kestäviä puhelimia 149 euron lähtöhinnalla.

Xiaomin puhelimista löytyy muutama erittäin mielenkiintoinen tarjous. Viime vuoden Xiaomi 11T -sarjan puhelimia voi ostaa nyt aikaisempaa edullisemmin. Xiaomi 11T tarjoaa hyviä ominaisuuksia vain 249 euron hinnalla. Lisäksi huippuluokkainen Xiaomi 11T Pro maksaa vain 399 euroa. Lisäksi tämän vuoden lippulaivapuhelimet Xiaomi 12 ja Xiaomi 12 Pro ovat selvässä alennuksessa. Xiaomi 12 tarjoaa kompaktin kokonaisuuden 499 eurolla ja Xiaomi 12 Pro vastaavasti huippuluokan kamerat 699 eurolla.

Alapuolella on listattuna DNA:n tarjoukset puhelimien osalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älypuhelimet:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tablettien osalta tarjonta on samaa kuin muilla, sillä yleisesti tarjolla on Lenovon ja Samsungin laitteita. DNA:n erottuu kuitenkin yhdellä Xiaomin tabletilla, sillä Xiaomi Pad 5 -tabletin Wifi-version voi saada nyt 100 euron alennuksella, eli 299 eurolla. Tablettitarjoukset ovat listattuna alapuolella.

Tabletit:

Älykelloista löytyy myös pitkä lista erilaisia tarjouksia. Applen valikoimasta alennukseen on saatu Watch SE- ja Watch Series 7 -kelloja. Honorin valikoimasta tarjouksessa on Honor Band 6 -aktiivisuusranneke (45€) sekä tyylikäs Honor Watch GS3 (199€). Huaweilta alennuksen on saatu Huawei Band 7 (49€) sekä Huawei Watch Fit 2 (99€).

Samsungilta alennuksessa on viime vuoden Galaxy Watch 4 -kellot sekä uudemmat Galaxy Watch 5 -kellot. Alennukset ovat keskimäärin 50 euroa, joten suurista alennuksista ei ole kyse. DNA:n erottuu joukosta tarjouksella myös Xiaomin uusille älykelloille. Watch S1- ja Watch S1 Active -kellojen normaalihinnasta saa pois 70-80 euroa. Tarjouksessa on myös muutamia lapsille suunnattuja älykelloja.

DNA:n älykellotarjoukset ovat listattuna alapuolella.

Älykellot:

DNA:n Black Friday -kampanjan aikana tarjoukseen on saatu monia kuulokkeita. Tarjoukset eivät juurikaan erotu muiden jälleenmyyjien tarjouksista. Edelleen hyviä tarjouksia ovat Galaxy Buds 2 -kuulokkeet 79 euron hinnalla sekä OnePlus Buds Pro -kuulokkeet 79 euron hinnalla. Kuuloketarjoukset ovat listattuna alapuolella.

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday