SamsungYleinen

Samsung Galaxy A23 5G paljastui Geekbenchin tietokannasta – sisältää Snapdragon 695 -järjestelmäpiirin

Samsung Galaxy A23 5G

Samsung esitteli jo maaliskuussa Galaxy A23 -puhelimen 4G-yhteyksillä, mutta Samsungilta on huhuttu puhelimesta myös erillistä 5G-versiota. Kyseinen puhelin on nähty jo mallinnuskuvissa ja nyt Galaxy A23 5G on päätynyt myös suorituskykytesti Geekbenchin tietokantaan.

Geekbenchin tietokannassa olevan puhelimen mallikoodi on ”SM-A236U”, joten se näyttää olevan suunnatun ainakin Yhdysvaltoihin. Huhujen mukaan puhelimesta on myös oma versionsa Euroopan markkinoille, joten Galaxy A23 5G ei ole jäämässä vain yhden markkinan herkuksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suorituskykytestin paljastamien tietojen mukaan Samsung käyttää puhelimessa Qualcommin kehittämää Snapdragon 695 -järjestelmäpiiriä. Se tarjoaa hyvää suorituskykyä keskihintaluokassa ja tarjoaa tarvittaessa myös tuen mmWave-5G-verkoille.

Snapdragon 695 -järjestelmäpiirin ohella Geekbench on paljastanut Galaxy A23 5G -puhelimessa olevan 4 gigatavua RAM-muistia sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä. Oikeastaan mitään muuta mielenkiintoista ei suorituskykytestin tietokannasta pysty päättelemään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mallinnuskuvien perusteella Galaxy A23 5G näyttää pitkälti samalta kuin 4G-versiokin. Samsungin on huhuttu käyttävän puhelimessa muun muassa 6,55 tuuman kokoista näyttöä, mutta huhut eivät ole kertoneet muita tietoja sen tarkemmin.

4G-versiossa Samsung on luottanut Snapdragon 680 -järjestelmäpiiriin sekä 6,6 tuuman kokoiseen 90 hertsin LCD-näyttöön, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Puhelimessa on myös 50 megapikselin neloiskamera, 8 megapikselin etukamera sekä 5000 milliampeeritunnin akku 25 watin pikalatauksella. Tarkemmin Galaxy A23 4G -puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin voidaan odottaa julkaisevan Galaxy A23 5G -puhelimen lähiviikkojen aikana, mutta mitään tarkkaa tietoa ei vielä ole.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung