AndroidSamsungYleinen

Samsung Galaxy A9 saapui myyntiin Suomessa – ensimmäinen puhelin neljällä takakameralla

Maailman ensimmäinen neljällä takakameralla varustettu älypuhelin, Samsung Galaxy A9, on tänään kaupoissa. A9:n neloiskamera antaa mahdollisuuden ottaa kaiken irti jokaisesta kuvaustilanteesta. Käyttäjä voi tarpeen mukaan napata näyttäviä panoraamakuvia, nähdä telelinssillä kauemmaksi tai saada bokeh-efektin potrettikuviinsa.

”Galaxy A9 on oivallinen osoitus Samsungin halusta luoda innovaatioita, jotka tuovat aitoa merkitystä ihmisten arkeen. Se on täydellinen yhdistelmä Samsungin lippulaivapuhelimista tuttuja ominaisuuksia ja täysin uudenlaista kameratekniikkaa. Uskomme, että tämä on lyömätön yhdistelmä, joka tekee Galaxy A9:stä käyttäjiemme keskuudessa erittäin halutun”, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erikoisuutena Galaxy A9 -mallissa on neloiskamera, jollaista ei ole aikaisemmin nähty älypuhelimissa. Kamera rakentuu neljästä erilaisesta sensorista, joista yksi on päätarkoitukseen oleva 24 megapikselin kamera. Tämän lisäksi löytyy 5 megapikselin syvyyssensori sekä 8 megapikselin laajakulmasensori. Näiden lisäksi on vielä neljäs 10 megapikselin telephoto-kamera, joka tarjoaa 2x optisen zoomauksen. Etukameran virkaa puhelimessa hoitaa 24 megapikselin sensori.

Näyttö on Galaxy A9:ssä kooltaan 6,3 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus. Näyttö perustuu Super AMOLED -tekniikkaan. Tehoista vastaa 8-ytiminen järjestelmäpiiri, jonka tukena on 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 128 gigatavua. Akunkooksi on ilmoitettu 3720 milliampeerituntia. Puhelimessa on myös sormenjälkilukija sekä Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmä.

Galaxy A9 on heti saatavilla Gigantissa ja Samsungin verkkokaupassa kahdessa värissä: Caviar Black ja Lemonade Blue. Lisäksi myynnissä on Bubblegum Pink -värivaihtoehto, jonka toimitukset alkavat joulukuussa. Galaxy A9:n suositushinta on 599 euroa.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android