SamsungYleinen

Samsung Galaxy Buds 2 -kuulokkeiden hinta paljastui – myös ominaisuuksista kuultiin uusia tietoja

Samsungin uudet puhelimet, älykellot ja kuulokkeet tullaan julkaisemaan alle kahden viikon päästä järjestettävässä Unpacked-tilaisuudessa 11. elokuuta. Kaikista uutuustuotteista on nähty jo hyvissä ajoin paljon vuotoja, mutta tällä kertaa saksalainen Winfuture.de-sivusto on saanut käsiinsä uusia kuvia ja tietoja Galaxy Buds 2 -kuulokkeista.

Uusissa vuotokuvissa Galaxy Buds 2 -kuulokkeet nähdään mustassa väriversiossa, jossa kuulokkeet ovat mustat, mutta latauskotelo on ulkopuolelta valkoinen. Samsungin tiedetään tuovan kuulokkeet tarjolle useissa väriversioissa, joita ovat ainakin valkoinen ja vaaleanvihreä. Galaxy Buds 2 -kuulokkeet ovat tietojen mukaan suorat seuraajat Galaxy Buds Live -kuulokkeille, joissa nähtiin aikoinaan papua muistuttava muotoilu. Nyt Samsung on luopunut erikoisesta ratkaisusta ja Galaxy Buds 2 -kuulokkeet muistuttavat enemmän Galaxy Buds Pro -kuulokkeita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Buds 2 -kuulokkeet tulevat tietojen mukaan saamaan AKG:n kanssa viritetyn äänentoiston ja kuulokkeet saavat myös aktiivisen taustamelun vaimennuksen (ANC). Kuulokkeissa on lisäksi kolme mikrofonia, jotka auttavat tuottamaan selkeän äänen meluisissakin ympäristöissä. Samsung on laittanut mukaan integroidun kosketusohjauksen, joka mahdollistaa musiikin tauottamisen tai kappaleiden vaihtamisen.

Rakenteesta Samsung on tehnyt IPX2-standardin mukaisesti roiske- ja hienkestävät. Galaxy Buds 2 -kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteystuki, joka takaa vakaan yhteyden puhelimien kanssa. Vuoto kertoo Samsungin lupaavan uutuuskuulokkeille 20 tunnin akunkeston melunvaimennuksen kanssa sekä ilman jopa 29 tuntia. 5 minuutin latauksen kerrotaan mahdollistavan jopa yhden tunnin musiikintoiston.

Tietojen perusteella Samsung on hinnoitellut Galaxy Buds 2 -kuulokkeet Euroopassa 149,99 euroon, joten hinta on odotetulla tasolla. Kaikki viimeisetkin tiedot kuulokkeista tullaan näkemään 11. elokuuta.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung