SamsungYleinen

Samsung Galaxy Watch 4 Classic -älykello esillä live-vuotokuvissa – julkaisu alle kahden viikon päästä

Samsung tulee järjestämään suuren Unpacked-julkaisutilaisuuden 11. elokuuta, jossa nähdään huippuluokan taittuvanäyttöisien älypuhelimien rinnalla todennäköisesti myös uudet Galaxy Watch 4 -sarjan älykellot. Uutuuskelloista on kuultu ja nähty useita vuotokuvia, mutta nyt nettiin on vuodettu ensimmäisiä live-vuotokuvia, joissa on esillä todellinen laite.

Vuotokuvissa nähdään Galaxy Watch 4 Classic -älykello kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen. Vuotokuvat antavat myös pienen vilauksen Samsungin uudistettuun käyttöliittymään. Galaxy Watch 4 Classic -älykello tarjoaa aikaisemmistakin Samsungin kelloista tutun kääntyvän kehyksen kellotaulun ympärillä. Kuvat paljastavat kellon oikeassa kyljessä olevan myöskin kaksi painiketta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti kuvia on vuotanut vain kaksi, eikä enempää ole vielä tarjolla. Aikaisemmat tuotekuvat ovat kuitenkin paljastaneet kellojen muotoilun kokonaisuudessaan. Galaxy Watch 4 Classic -älykellon rinnalla odotetaan myös hieman modernimmalla muotoilulla varusteltua Galaxy Watch 4 -älykelloa.

Samsung ei ole itse vielä kovinkaan paljoa vahvistanut tulevista älykelloista. Huhujen perusteella molempiin älykelloihin on lupa odottaa uutta tehokkaampaa Exynos W920 -järjestelmäpiiriä, 1,5 gigatavun RAM-muistia sekä 16 gigatavun sisäistä tallennustilaa. Huhut ovat kertoneet ainakin Galaxy Watch 4 Classicin olevan tulossa tarjolle kolmessa kokoversiossa, jotka ovat 42 mm, 44 mm ja 46 mm.

Älykelloon odotetaan myös 5ATM-vedenkestävyyttä, MIL-STD-810G-sertifikaattia sekä Gorilla Glass DX -lasia. Galaxy Watch 4 Classicin avainominaisuuksia ovat myös sykesensori, unen seuranta, SpO2-mittaus sekä GPS-tuki. Käyttöjärjestelmänä Samsung on vahvistanut toimivan Googlen uusin Wear OS 3 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää yhtiön oma One UI Watch -käyttöliittymä.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung