SamsungYleinen

Samsung Galaxy Note 20 ja Note 20 Ultra saivat Android 12 -päivityksen Suomessa

Samsung Galaxy Note 20 Ultra ja Galaxy Note 20.

Samsung on tällä viikolla laittanut Android 12- ja One UI 4 -päivityksen jakeluun jo Galaxy S20 FE -puhelimelle, mutta nyt samainen päivitys on ladattavissa Galaxy Note 20 -sarjan puhelimille. Kyseessä ovat Samsungin tuoreimmat Galaxy Note -malliston älypuhelimet, jotka tulivat saataville vuonna 2020. Aikaisemmin päivitys on tuotu myös Galaxy S21 -sarjan huippupuhelimille.

Uutuuspäivitys on nyt ladattavissa Galaxy Note 20- ja Galaxy Note 20 Ultra -malleille, ja kokoa sillä on 2518 megatavua. Päivityksen versionumero on N986BXXS3EULF, ja sen mukana on Samsungin mukaan Googlen 1. joulukuuta 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi käydä tarkistamalla menemällä: Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on aikaisemmin kertonut, että pian samainen päivitys on saatavilla aikaisemmille Galaxy S- ja Galaxy Note -malliston puhelimille sekä Galaxy Z- ja Galaxy A -puhelimille. Lisäksi Samsungin mukaan tabletit tulevat saamaa päivityksen. Samsungin julkaiseman alustavan aikataulun päivityksestä voi katsoa tämän linkin takaa.

Samsung on kertonut One UI 4.0 -käyttöliittymän tarjoavan paljon uusia ominaisuuksia, mukaan lukien erilaiset kustomoitavat teemat. Käyttäjät voivat muuttaa aloitusnäyttöä, kuvakkeita, ilmoituksia ja taustakuvia. Päivitys tarjoaa lisäksi uusitut widgetit ja uudistuksia emojeihin.

Lisäksi Samsung lisää järjestelmätason yksityisyysominaisuuksia. Esimerkiksi, jos kameraa tai mikrofonia käytetään, niin niistä ilmoitetaan käyttäjälle kuvakkeen avulla. Myöskin uusi yksityisyyden hallintapaneeli on läsnä, joka on nähtävästi Samsungin itse kehittämä, eikä Googlen kehittämä.

Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung