SamsungYleinen

Samsung Galaxy S23- sekä Galaxy S23+ -puhelimet paljastuivat FCC-tietokannasta – saavat edeltäjiään suuremmat akut

Samsung Galaxy S23+-

Samsung tulee julkaisemaan helmikuun alussa seuraavan sukupolven Galaxy S23 -sarjan älypuhelimet. Puhelimista on tihkunut tietoa pitkin syksyä ja tällä kertaa vuorossa on FCC-tietokannan kautta paljastuneet yksityiskohdat. FCC-tietokannan tiedot vahvistavat Galaxy S23- sekä 23+ -puhelimien akkujen koot, latausnopeudet sekä Samsungin järjestelmäpiirivalinnat.

Samsung Galaxy S23 -puhelimen malliversio ”SM-S911B” on tietokannan mukaan saamassa 3900 milliampeeritunnin akun. Akun nimelliskapasiteetti on 3785 milliampeerituntia ja sen mallinumero on EB-BS912ABY.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietokannan mukaan Galaxy S23+ -puhelimen mallinumeroa ”SM-916B” kantava versio olisi saamassa 4700 milliampeeritunnin akun, jonka nimelliskapasiteetti on 4565 milliampeerituntia. Akun mallinumero on EB-BS916ABY. FCC-tietokanta paljastaa, että molempien Galaxy S23 -sarjan puhelimien akkuja voidaan ladata langallisesti 25 watin teholla.

Näiden tietojen pohjalta voidaan todeta, että molempien puhelimien kohdalla akkujen koot tulevat hieman kasvamaan edeltäjiinsä verrattuna. Galaxy S22 -perusmallissa nähtiin 3700 milliampeeritunnin akku, kun Galaxy S22+ piti sisällään 4500 milliampeeritunnin akun. Latausnopeus ei ole kasvamassa, sillä myös Galaxy S22- sekä S22+ -puhelimien akkuja kyetään lataamaan langallisesti 25 watin teholla.

Tietokannan tiedoista käy ilmi, että molemmat Galaxy S23 -mallit tulevat samaan saman järjestelmäpiirin, jolla tarkoitetaan tässä kohtaa oletettavasti Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2:sta. Ensi vuoden Galaxy S23 -sarjan älypuhelimissa ei tulla näkemään Samsungin omia Exynos-järjestelmäpiirejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tähän astisten huhujen ja vuotojen mukaan edullisimmassa Galaxy S23 -puhelimessa nähtäisiin 6,1 tuuman kokoinen Full HD+ -tasoinen näyttö, joka tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Galaxy S23+ puolestaan saisi 6,6 tuuman näytön, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasoa ja näyttö tukee Galaxy S23 -puhelimen tavoin 120 hertsin virkistystaajuutta.

Samsung Galaxy S23

Vuotojen mukaan kummatkin puhelimet saisivat 50 megapikselin tarkkuuteen yltävän pääkameran, jonka kaverina on 12 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 10 megapikselin telekamera 3 kertaiseen optiseen zoomaukseen. Selfiekameroiden tarkkuus on molemmissa 32 megapikseliä.

Korealainen ETNews-sivusto kertoi hiljattain, että Samsung Galaxy S23 -sarjan puhelimet saisivat Applen iPhone 14 -sarjan puhelimien tavoin tuen satelliittiverkoille, jonka avulla käyttäjälle voidaan saada hätätilanteissa apua myös mobiiliverkkojen kantaman ulkopuolelle. Sivuston mukaan Samsungin kumppanina satelliitiverkkoa olisi toimittamassa Iridium.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutisoimme viime viikolla, että Samsungin tuleva Galaxy S23 Ultra tulisi RgcloudS nimisen vuotajan mukaan saamaan 2200 nitin maksimikirkkauteen yltävän näytön. Markkinoiden kirkkaimmasta näytöstä ja Galaxy S23 Ultran teknisistä tiedoista voit käydä lukemassa lisää täältä.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung tulee julkaisemaan uudet Galaxy S23 -huippupuhelimet helmikuun alussa. Asian on käytännössä vahvistanut väitetysti nimettömänä korealaisen JoojangDailyn raportissa esiintynyt Samsungin työntekijä. Väite helmikuun julkaisusta ei ole ensimmäinen, vaan jo marraskuun alussa uutisoimme Etelä-Koreasta kantautuneista tiedoista julkaisuaikataulun suhteen. Tarkempaa päivämäärää ei julkaisulle toistaiseksi ole tiedossa.

Lähde: Mysmartprice

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung