SamsungYleinen

Samsung Galaxy Watch 4 -älykellot saavat uuden Exynos W920 -järjestelmäpiirin – luvassa selvä parannus suorituskykyyn

Samsung Galaxy Watch 4 -perusmalli.

Samsungin uudet älykellot julkaistaan todennäköisesti 11. elokuuta uusien taittuvanäyttöisten Galaxy Z -älypuhelimien kanssa. Galaxy Watch 4– ja Watch 4 Classic -älykelloista on nähty jo lukuisia vuotokuvia, mutta nyt tuorein raportti antaa lisätietoja kellojen järjestelmäpiiristä.

Älykelloissa Samsung on viime vuosina käyttänyt Exynos 9110 -järjestelmäpiiriä, mutta nyt Galaxy Watch 4 -sarjassa tullaan näkemään suurempiakin muutoksia. Uutuuskellot ovat selvästi erilaisempia kuin Samsungin aikaisemmat älykellot, sillä Samsung hyödyntää Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmää aikaisemman TizenOS-käyttöjärjestelmän sijasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on kehittänyt Galaxy Watch 4 -älykelloille täysin uuden järjestelmäpiirin, joka kantaa nimeä Exynos W920. W-kirjain ennen numeroita viitannee sanaan ”Watch”, joten järjestelmäpiiri on kehitetty silmällä pitäen vain älykelloja. Järjestelmäpiiri tarjoaa jopa 1,25 kertaa nopeamman prosessointiajan verrattuna vanhaan Exynos 9110 -piirin. Lisäksi Exynos W920 tarjoaa jopa 8,8 kertaa paremman grafiikkasuorituskyvyn. Kelloissa nähdään suurempi 1,5 gigatavun RAM-muisti, joka on kolme kertaa enemmän kuin aikaisemmissa älykelloissa.

Parantunut suorituskyky takaa sen, että Galaxy Watch 4:n omistajat voivat hyödyntää älykellonsa ominaisuuksia sulavasti sekä ilman ongelmia. Googlen Wear OS saattaa myös tarvita TizenOS-käyttöjärjestelmää enemmän suorituskykyä, jonka takia parannukset tämän osalta ovat varmasti tarvittavia.

Kyseessä on Samsungin älykellojen historian suurin yksittäinen uudistus, sillä Samsung tarjoaa Galaxy Watch 4 -sarjassa suuria muutoksia. 11. elokuuta älykelloista tullaan kuulemaan lisätietoja, joten kovin kauaa ei enää tarvitse odottaa virallisia tietoja.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung