HuaweiYleinen

Huawei julkisti Gmailin korvaajansa – Petal Mail nyt saatavilla kaikille

Petal Mail

Huawei on kehittänyt laajasti erilaisia omia palveluitaan Yhdysvaltojen asettamien rajoituksien takia, ja yksi niistä on nyt julkaistu Petal Mail. Kyseessä on Huawein kehittämä korvaaja Googlen suositulle Gmail-sähköpostille. Petal Mail tarjoaa tutun sähköpostikokemuksen ja sen kautta pystyy rekisteröimään itselleen ilmaisen @petalmail.com-sähköpostiosoitteen.

Petal Mail -osoitetta voidaan käyttää lisäksi Huawei ID:nä, joten sitä voidaan hyödyntää muissa Huawei-palveluissa. Petal Mail -sähköpostiin voi kirjautua myös muilla Huawei ID:hen linkitetyillä varmistustavoilla, kuten kasvojentunnistuksella, sormenjälkitunnistuksella tai tekstiviestivarmistuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei mahdollistaa sähköpostilla normaaliin tapaan lähettämään ja vastaanottamaan sähköposteja. Käyttäjät voivat hallita sähköposteja tehokkaasti pyyhkäisemällä ja napauttamalla tai järjestää postilaatikon tähdittämällä, arkistoimalla ja poistamalla sähköposteja tai merkitsemällä roskapostiviestejä.

Petal Mail on julkaistu nyt Huawein laitteille AppGallery-sovelluskaupan kautta virallisena sovelluksena. Lisäksi sähköpostia pystyy käyttämään selaimesta osoitteessa petalmail.com.

Ainakin toistaiseksi sähköpostin luomiseksi ja palvelun käyttöön ottamiseksi tarvittiin Huawein älypuhelin, sillä rekisteröityminen onnistui vain sovelluksen kautta, eikä se ollut mahdollista selaimessa. Rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiin pääsi kuitenkin käsiksi myös selaimella. Aikaisemmin Petal Mail oli saatavilla vain pienelle beetatestausryhmälle, mutta nyt sitä voivat käyttää kaikki halukkaat.

Huawei on viime aikoina julkaissut ahkerasti erilaisia uutuuspalveluita, joita ovat olleet hakupalvelu Petal Search sekä karttapalvelu Petal Maps. Taustalla on Googlen vastaavien palveluiden puuttuminen Huawei Mobile Services -ekosysteemistä, eikä Huawei pysty käyttämään laitteissaan Googlen palveluita.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei