SamsungYleinen

Samsung Galaxy Watch Active2 uudessa vuotokuvassa

Tuorein vuotokuva Galaxy Watch Active2 -älykellosta.

Tulevasta Samsung Galaxy Watch Active2 -älykellosta on kuultu viime aikoina muutamia vuotoja, mutta tällä kertaa AndroidHeadlines-sivusto on julkaissut viralliselta vaikuttavan tuotekuvan, joka paljastaa kellon etupuolen kokonaisuudessaan.

Aikaisemmin Galaxy Watch Active2 on nähty livevuotokuvissa, jotka paljastivat kellon ulkoisen designin pitkälti kokonaisuudessaan. Lisäksi kellossa odotetaan olevan EKG ja kaatumisen tunnistus. Uusi vuotokuva ei valitettavasti pääse paljastamaan paljoakaan uutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuorein vuotokuva vahvistaa kuitenkin kellon mallinimen ja tutun pyöreän muotoilun. Kellon virtapainike on nyt korostettu pyöreällä punaisella renkaalla ja toisesta painikkeesta on tehty suorakulmio. Kellossa on myös kaiutin, mikrofoni sekä sykemittari. Kuvan mukaan Galaxy Watch Active2 ei tule taaskaan saamaan esimerkiksi Galaxy Watch -kellosta tuttua pyörivää ohjauskehystä.

Huhujen mukaan Galaxy Watch Active2 pitäisi olla tulossa tarjolle kahdessa versiossa, joista toisessa on tuki Wi-Fi-yhteyksille ja toisesta löytyy 4G LTE -yhteydet.  4G-versioon odotetaan 340 mAh akkua ja Wi-Fi-versioon pienempää 237 mAh akkua. Kelloon odotetaan myös 1,5 gigatavua RAM-muistia sekä 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy Watch Active2 on tulossa todennäköisesti tarjolle 40 mm ja 44 mm versioina.

Toistaiseksi ei ole varmaa tietoa, milloin Samsung aikoo uutuuskellonsa julkaista, mutta Samsung voisi julkaista Galaxy Watch Active2 -kellon mahdollisesti Galaxy Note10 -puhelimien kanssa 7. elokuuta. Kuvassa kellon näytöllä on kuitenkin päivämäärä 5. elokuuta, joka voisi viitata julkaisupäivämäärään.

Lähde: AndroidHeadlines.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung