SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Fold 4 ei saakaan odotettua uudistusta – S Pen edelleen valinnainen lisävaruste

Samsung Galaxy Z Fold 3 tarjosi tuen S Pen -kynälle.

Samsung julkaisi viime vuonna Galaxy Z Fold 3 -puhelimen, jossa nähtiin ensimmäisenä taittuvanäyttöisenä laitteena tuki S Pen -kosketusnäyttökynälle. Samsungin on huhuttu aikaisemmin tuovan uuden sukupolven Z Fold 4 -puhelimeen kynän osaksi laitetta, kuten aikaisemmin Galaxy Note -puhelimissa tai tuoreimmassa Galaxy S22 Ultrassa. Nähtävästi nämä toiveet saa kuitenkin unohtaa.

Tunnettu vuotaja Ice Universe on nyt sanonut, että Galaxy Z Fold 4 -puhelimessa ei todennäköisesti olekaan integroitua S Pen -kynää. Useat muut lähteet ovat myös tukeneet väitettä, sillä Samsungin tavoitteena on pitää uuden puhelimen fyysinen koko mahdollisimman pienenä. Tällä hetkellä Galaxy Fold -puhelimet ovat paksuja, kuten kaksi puhelinta päällekkäin. Nähtävästi S Pen -kynän lisääminen puhelimeen olisi pahentanut tilannetta entisestään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Vuotajan mukaan Galaxy Z Fold 4 tulee olemaan tällä kertaa hieman pienempi ja ohuempi, mutta toistaiseksi tarkempia tietoja tai todisteita tästä ei ole. Aikaisemmin puhelimeen on huhuttu 7,56 tuuman kokoista taittuvaa näyttöä sekä 6,19 tuuman kokoista ulkonäyttöä, jotka ovat hieman pienemmät kuin edeltäjässä. Galaxy Z Fold 3 -mallissa oli 7,6 tuuman sisänäyttö ja 6,2 tuuman ulkonäyttö. Näytöt ovat lähes samanlaiset, mutta kokoa saatettu pienentää esimerkiksi kapeammilla näytön kehyksillä.

Aikaisemmat huhut ovat kertoneet myös, että Galaxy Z Fold 4 -puhelimessa olisi pitkälti samanlainen kamerajärjestelmä kuin Galaxy S22 -puhelimissa. Erityisesti telekameran odotetaan olevan päivitetty ja se olisi aikaisempaa parempi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin odotetaan julkaisevan uudet taittuvanäyttöiset puhelimensa syksyllä. Toistaiseksi on epäselvää tuleeko Samsung poistamaan Z-kirjaimen tuotemallistosta, sillä sen käyttäminen on hieman erikoista. Z-kirjainta käytetään tukemaan Venäjän hyökkäystä Ukrainaan, jonka takia Samsung on poistanut kirjaimen käytöstä joissakin Euroopan maissa. Uudet puhelimet saattavat lopulta kantaa nimiä Galaxy Fold 4 sekä Galaxy Flip 4.

Lähde: Twitter (Ice Universe)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung