SamsungYleinen

Jättivuoto paljastaa yksityiskohtaiset kuvat Samsungin tulevasta Galaxy Watch 4 -älykellosta

Samsungilta odotetaan loppuvuoden aikana uusia älykelloja, jotka ovat nähtävästi Galaxy Watch 4 -sarjan laitteita. Aikaisemmin 3D-mallinnuksiin pohjautuvia kuvia nähtiin väitetystä Galaxy Watch Active 4 -älykellosta, mutta kyseinen kello on osoittautunut uuden vuodon perusteella Galaxy Watch 4 -älykelloksi. 91mobiles.com-sivusto on julkaissut markkinointimateriaaleja toistaiseksi julkaisemattomasta Galaxy Watch 4 -älykellosta.

Vuotokuvat paljastavat Galaxy Watch 4 -älykellon kaikista mahdollisista kulmista katsottuna sekä myös väriversiot ovat selvästi esillä. Kello on tulossa kuvien mukaan tarjolle neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, hopea, kulta sekä vihreä. Lisäksi kelloon on saatavilla erivärisiä rannekkeita, joita ovat ainakin punainen, valkoinen, sininen, keltainen sekä vihreä. Muotoilultaan Galaxy Watch 4 on pyöreä ja sen reunat ovat muovattu tasaisiksi, eikä aikaisemmin totuttua pyöristystä nähdä enää rungossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon etuosassa on pyöreä näyttöpaneeli, jota kiertää kohtuulliset kehykset. Oikeassa kyljessä on esillä kaksi painiketta ja mikrofoni. Vasemmassa kyljessä ei ole mitään painikkeita, mutta takaosassa on esillä tutut sykesensorit ja muut sensorit. Samsung luottaa Galaxy Watch 4 -kellossa kuvien perusteella perinteiseen hihnaan, jotka ovat myös vaihdettavissa.

Samsung tulee esittelemään Galaxy Watch 4 -älykellon kahdessa kokoversiossa, jotka ovat 40 ja 44 millimetriset. Kellossa on luonnollisesti myös 5ATM-vedenkestävyys sekä MIL-STD 810G -sertifikaatin mukainen kestävyys. Tiedot kertovat kellon tarjoavan myös sisäänrakennetun GPS-yhteyden sekä lasipinnat ovat Gorilla Glass DX+ -lasia. Samsung ja Google ovat jo aikaisemmin kertoneet uutuuskelloissa nähtävän yhteistyössä kehitetty uuden sukupolven Wear OS -versio. Galaxy Watch 4 ei tule saamaan siis Samsungin aikaisemmista kelloista tutuksi tullutta Tizen OS -käyttöjärjestelmää.

Samsung on kertonut järjestävänsä 28. kesäkuuta tilaisuuden, jossa tullaan kertomaan lisätietoja yhtiön älykellojen tulevaisuudesta. Nähtävästi uusia Galaxy Watch 4 -älykelloja ei vielä julkaista silloin, sillä julkaisun odotetaan tapahtuvan vasta elokuussa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. liian kallis

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung