SamsungYleinen

Samsung laajensi Galaxy Watch Active 2 -mallistoa edullisemmalla alumiiniversiolla

Samsung Galaxy Watch Active 2 -alumiiniversiot.

Samsung on ilmoittanut laajentaneensa viime vuonna myyntiin tulleen Galaxy Watch Active 2 -älykellon valikoimaa. Nyt tarjolle on tuotu uusi alumiininen versio sekä muutama uusi väriversio. Uudet alumiiniversiot ovat nyt myös hieman edullisempia, joka tekee Galaxy Watch Active 2 -älykellosta aikaisempaa houkuttelevamman.

Uusi Suomessa myyntiin tullut Galaxy Watch Active 2 -älykello eroaa aikaisemmin myyntiin tulleesta versiosta vain vähän. Kellossa on alumiininen rakenne teräksisen sijasta, minkä ansiosta Samsung on saanut tehtyä kellosta vielä hieman kevyemmän. Alumiiniversiossa rakenne on mattapintainen, kun teräsversiossa Samsung luotti kiiltävään pintaan. Galaxy Watch Active 2 tulee myyntiin kolmessa uudessa väriversiossa, jotka ovat Aqua Black, Cloud Silver ja Pink Gold. Samsung toimittaa kelloissa myöskin fluoroelastomeerirannekkeen, jonka kerrotaan olevan pehmeä ja mukava kädessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarjolle alumiiniversio on tulossa 44 mm ja 40 mm versioina, joiden hinnat ovat 399 euroa ja 379 euroa.

Galaxy Watch Active 2 on varusteltuna muun muassa 1,4 tuuman tai 1,2 tuuman pyöreällä Super AMOLED -näytöllä. Tehoista on vastaamassa Exynos 9110 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 1,5 gigatavua RAM-muistia sekä 4 gigatavua tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä toimii luonnollisesti Samsungin oma Tizen. Suuremmassa versiossa akunkestosta on vastaamassa 340 milliampeeritunnin akku, kun pienempi versio tarjoaa 247 milliampeeritunnin akun. Lisätietoja Galaxy Watch Active 2 -älykellosta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung