SamsungYleinen

Vuotokuvassa edullinen Samsung Galaxy A21 – varusteltu neloiskameralla ja reikänäytöllä

Samsung Galaxy A21

Samsung tulee julkaisemaan todennäköisesti hyvin pian uusia edullisemman hintapisteen Galaxy A -malliston älypuhelimia. Olemme aikaisemmin nähneet muun muassa Galaxy A11– ja Galaxy A41 -puhelimet vuotokuvissa ja tällä kertaa vuorossa on Galaxy A21.

Android Headlines -sivusto on saanut käsiinsä kuvan, jossa on esillä toistaiseksi julkaisematon Galaxy A21 -puhelin. Kuvien perusteella puhelimessa tullaan näkemään neloiskamera takaosassa, yhdessä sormenjälkilukijan sekä Samsungin logon kanssa. Etuosassa on nähtävillä näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä. Kuvista nähdään Samsungin jättävän Galaxy A21 -puhelimen näytön alareunaan varsin paksun mustan kaistaleen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan puhelimen näyttö olisi tarkkuudeltaan HD+ -tasolla ja se perustuisi AMOLED-tekniikkaan. Galaxy A21 -puhelimen tehoista on vastaamassa Exynos 7904 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on jopa 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy A21 on varusteltuna myös microSD-muistikorttipaikalla, jonka kautta tallennustilaa on mahdollista tarvittaessa saada lisää. Akunkestosta kerrotaan vastaavan suuren 4000 milliampeeritunnin akun.

Tällä hetkellä ei ole tarkkaan tiedossa, milloin uusi Galaxy A21 -puhelin tullaan julkaisemaan. Todennäköisesti julkaisu tulee tapahtumaan lähiviikkojen aikana yhdessä Galaxy A11 -puhelimen kanssa.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung