SamsungYleinen

Samsung toi myyntiin Suomessa Galaxy Tab S7 FE -tabletista Wi-Fi-version – kohokohtana tehokkaampi järjestelmäpiiri

Samsung on tuonut aikaisemmin Suomessa myyntiin jo uuden Galaxy Tab S7 FE -tabletin, jossa on 5G-yhteydet. Nyt Samsung on ilmoittanut tuoneensa myyntiin Suomessa myös edullisemman Wi-Fi-yhteyksiin rajoittuvan version. Kyseessä on pitkälti sama tabletti, mutta mobiiliverkkoyhteydet puuttuvat ja järjestelmäpiiri on vaihdettu vielä hieman tehokkaammaksi.

Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi -versio on ulkoisesti samanlainen kuin 5G-malli. Tabletti on saatavana kahdessa eri värissä, jotka ovat Mystic Black ja Mystic Pink. Hintaa tabletilla on Suomessa 4 + 64 gigatavun versiossa 619 euroa, joka on muutaman kympin edullisempi kuin 689 euron hintainen 5G-versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Samsungin S7-tablettisarja on nyt täydellinen. Kaikkien palkittujen lippulaivamallien, eli Galaxy Tab S7:n, Tab S7+:n ja Tab S7 FE:n eri versiot ovat nyt hintatietoisten käyttäjien saatavilla”, sanoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy Tab S7 FE 5G tarjoaa kattavia ominaisuuksia suuren näytön rinnalla. Laitteessa on 12,4 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on 2560 x 1600 pikselin tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Erikoisesti Samsung hyödyntää Wi-Fi-versiossa tehokkaampaa Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriä, mutta 5G-versiossa on selvästi vanhempi Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri. Tabletissa on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi -versio tukee myös microSD-muistikorttia aina yhteen teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto uutuustabletissa on 10 090 milliampeeritunnin akun varassa, jonka avulla pitäisi päästä jopa 12 tunnin aktiiviseen käyttöaikaan. Tabletissa on tehokas 45 watin pikalataus, jonka avulla se latautuu täyteen noin 190 minuutissa. Samsung on varustellut tabletin lisäksi 8 megapikselin pääkameralla sekä 5 megapikselin selfiekameralla.

Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11, jonka päällä hyrrää Samsungin oma One UI 3 -käyttöliittymä. Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi tukee myös Samsungin DeX-ominaisuutta yhdessä erikseen ostettavien näppäimistöjen kanssa. Äänentoisto tabletissa on kahden kaiuttimen varassa, jotka ovat AKG:n optimoimat.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Olen Samsung tabletin käyttäjä ja pidän niistä enemmän kuin iPad. omistan Tab S6 joka on ollut erinomainen👍. Parannettavaa olisi vain enemmän muistia 4/64 gb kuten tässäkin S7 FE’ssä on mikä ei ole hyvä asia – laittaisivat jatkossa 6/128 gb olisi toivomus vähintään. S6 mallissa on Amoled näyttö, tässä FE mallissa suurempi näyttö varmaan hyvä asia mutta paha moka laittaa LCD näyttö Amoledin sijaan. Lisäksi puute S6 on ollut vain 60Hz näyttö sillä se ei todellakaan ole sulava vaikka huippuprosessori eli 90 tai 120 Hz olisi jatkossa hyvä uudistus.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung