SamsungYleinen

Samsung W20 5G julkaistaan 19. marraskuuta – Luvassa ei sittenkään taittuvanäyttöistä simpukkapuhelinta

Viime viikkoina Samsungin tulevasta W20 5G -puhelimesta on ollut monenlaisia huhuja, mutta nyt vihdoin tietoihin on tullut hieman selvyyttä. Aikaisemmin puhelimen odotettiin olevan Samsungin ensimmäinen simpukkapuhelimen kaltaisesti taipuva älypuhelin, mutta tuorein tieto antaa ymmärtää täysin muuta.

Uuden W20 5G -puhelimen odotetaan olevan nyt pitkälti sama puhelin kuin jo markkinoilla oleva Galaxy Fold, eikä luvassa olisi täysin uutta taittuvanäyttöistä älypuhelinta. China Mobile on julkaissut Weibossa kuvan, jossa puhelimen julkaisun kerrotaan tapahtuvan Kiinassa 19. marraskuuta ja kuvassa nähdään yllättävän tuttu älypuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvan perusteella Samsung W20 5G on lähes identtinen Galaxy Foldin kanssa, mutta joitakin muutoksia laitteeseen on kuitenkin saatettu tehdä. Valitettavasti mitään tarkkaan tietoa laitteesta ei vielä ole. Joidenkin huhujen mukaan W20 5G voisi saada tehonsa Samsungin tuoreimmasta Exynos 990 -järjestelmäpiiristä, jossa on integroitu 5G-modeemi.

Lokakuussa Samsung esitteli kehittäjätapahtumassaan uudenlaista taittuvanäyttöistä puhelinkonseptia, joka muistuttaa vahvasti simpukkapuhelinta. Todennäköisesti ensimmäinen simpukkapuhelimen kaltainen taittuvanäyttöinen puhelin Samsungilta tullaan näkemään alkuvuonna 2020.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung