SamsungYleinen

Samsungilta odotettiin edullista taittuvanäyttöistä puhelinta, mutta nyt toiveet siitä voidaan unohtaa

Samsung Galaxy Z Flip

Samsungilta huhuttiin viime vuoden lopulla astetta edullisempaa taittuvanäyttöistä älypuhelinta, mutta nähtävästi sitä ei ole tulossa. Elokuussa Samsungin odotetaan julkaisevan kaksi uutta taittuvanäyttöistä puhelinta, jotka ovat Galaxy Z Flip 3 sekä Galaxy Z Fold 3.

Näyttöpaneelianalyytikko Ross Young on kertonut Twitterissä, että Samsung on joutunut peruuttamaan suunnitelmansa kohtuuhintaisesta taittuvanäyttöisestä puhelimesta. Huhuissa puhuttiin Galaxy Z Flip Litestä, mutta kyseinen puhelin on peruutettu globaalin piiripulan takia. Aikaisemmin Galaxy Z Flip Lite -puhelimeen odotettiin 6,7 tuuman taittuvaa näyttöpaneelia, joka tullaan näkemään myös uudessa Galaxy Z Flip 3 -mallissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Youngin mukaan Galaxy Z Flip Liten peruutus on tapahtunut jo muutama kuukausi sitten, sillä Samsung on halunnut ohjata volyymiä enemmän yhteen malliin. Mikään ei kuitenkaan estä Samsungia julkaisemasta myöhemmin edullisempaa taittuvanäyttöistä älypuhelinta, jos piiripula helpottaa, mutta nähtävästi vuoden 2021 aikana joudutaan luottamaan vain kahteen uuteen Galaxy Z -malliston puhelimeen.

Lähde: Twitter (Ross Young)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung