SamsungYleinen

Samsungilta tulossa pian edullinen Galaxy M11 – kuvat ja tekniset tiedot vuotivat

Samsung on julkaissut alkuvuoden aikana jo reilusti uusia älypuhelimia, mutta myös lisää on tulossa. Tällä kertaa vuodossa on erittäin edullinen Galaxy M11, jonka viralliset kuvat sekä tekniset tiedot ovat vuotaneet. Kyseessä on Galaxy M -malliston jäsen, joita ei ole Pohjoismaissa suuremmin myyty, mutta Intiassa puhelimet ovat verrattain suosittuja.

Galaxy M11 on vuotokuvissa esillä kolmessa värissä, jotka ovat musta, violetti ja sininen. Kuvista nähdään, että Samsung on varustellut puhelimen kolmella takakameralla, perinteisellä sormenjälkilukijalla sekä näytöllä, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Kuvien perusteella Galaxy M11 -puhelimen rakenne olisi kokonaisuudessaan muovia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan puhelimessa olisi 6,4 tuuman HD+ -tasoinen näyttöpaneeli (720 x 1560), joka perustuu LCD-tekniikkaan. Tehoista pitäisi vastata 1,8 GHz:n kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, joka saattaa olla Snapdragon 450. Galaxy M11 tarjoaa myös 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Galaxy M11:n takaosan kolmoiskamera rakentuu 13 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Muita tulevan puhelimen ominaisuuksia ovat massiivinen 5000 milliampeeritunnin akku, USB-C-tyypin latausliitin sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä. Puhelimessa on myös kuulokeliitin sekä tuki etukameraan pohjautuvalle kasvojentunnistukselle.

Galaxy M11 on käytännössä sama puhelin kuin aikaisemmin julkaistu Galaxy A11, joten laite ei pääse tarjoamaan mitään kovin mullistavaa. Suurimmat eroavaisuudet löytyvät värivaihtoehdoista, akun suuruudesta sekä muistivarianteista. Toistaiseksi ei ole tiedossa koska uusi Galaxy M11 tullaan julkaisemaan.

Lähde: Ytechb.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung