SamsungYleinen

Samsungilta tulossa uusi Galaxy A04 Core -puhelin hyvin pian – paljastui jo nyt vuotokuvista

Samsung Galaxy A04 Core

Samsungilta on tulossa pian uusi Galaxy A04 Core -älypuhelin, joka tulee edustamaan yrityksen edullisimpien laitteiden valikoimaa. Samsungilta on aikaisemmin huhuttu Galaxy A04s -puhelinta, mutta nyt saksalainen Winfuture.de-sivusto on julkaissut tarkat tuotekuvat Galaxy A04 Core -mallista.

Galaxy A04 Core tulee olemaan varsin perusälypuhelin, joka on nähtävästi pitkälti samanlainen nykyisen Galaxy A03 Core -puhelimen kanssa. Toistaiseksi julkaisematon puhelin on esillä vuotokuvissa kolmessa väriversiossa, jotka ovat kupari, musta sekä vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen etuosassa on paksuilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty pisaramainen lovi. Takaosassa on esillä yksi kamerasensori sekä sen alapuolella on LED-salamavalo. Takaosassa on myös Samsungin logo. Kuvista paljastuu puhelimen oikeassa kyljessä olevan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Vasemmassa kyljessä on ainoastaan SIM-korttitelakka.

Toistaiseksi tarkat tekniset tiedot ovat vähissä puhelimesta, mutta odotettavasti tehoista olisi vastaamassa Samsungin oma Exynos 850 -järjestelmäpiiri. Kyseessä on lähtötason kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, mutta sen pitäisi tarjota hieman enemmän tehoja kuin edeltäjämallissa nähty Unisocin järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muista teknisistä ominaisuuksista tai hinnasta ei ole toistaiseksi vuotoja. Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy A04 Core -puhelimen lähiviikkojen aikana. Aikaisemmat Core-puhelimet ovat tarjonneet kevennetyn Android Go -käyttöjärjestelmän, joka löytynee siis Galaxy A04 Core -puhelimestakin.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung