SamsungYleinen

Samsungin hittipuhelimen seuraaja saatetaan julkaista normaalia aikaisemmin – Galaxy A54 5G paljastui sertifioinnista

Samsung esitteli tämän vuoden maaliskuussa keskihintaluokkaan sijoittuvan Galaxy A53 5G -älypuhelimen. Ennen julkaisua puhelin nähtiin 3C-sertifioinnissa Kiinassa noin pari kuukautta aikaisemmin, eli tammikussa 2022.

Nyt tuleva Galaxy A54 5G on nähty normaalia aikaisemmin kyseisessä 3C-sertifioinnissa. Tämän seurauksena puhelin voitaisiin julkaista mauhdollisesti jo tammikuussa 2023. Samassa yhteydessä voidaan nähdä myös seuraavan sukupolven Galaxy A74 5G -älypuhelin, joka sijoittuu Galaxy A54 5G -puhelimen yläpuolelle. Samsung Galaxy A54 5G on todennäköisesti yksi harvoista A-sarjan Galaxy-puhelimista, joka nähdään myynnissä myös Kiinassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

3C-sertifioinnista selviää Galaxy A54 5G -puhelimen mallinumero, joka on SM-A5460. Listauksesta käy myös ilmi, että puhelin tulee saamaan tuen 25 watin pikalataukselle, joka on sama, kuin tämän vuoden Galaxy A53 5G -puhelimessa. Muiden teknisten tietojen osalta huhuissa on pyörinyt hieman jopa huonommat kameraominaisuudet kuin edeltäjämallissa.

Galaxy A54 5G olisi saamassa 50 megapikselin tarkkuuteen yltävän pääkameran, kun edeltäjämallissa on 64 megapikselin tarkkuuteen yltävä pääkamera. Samsung on ilmeisesti jättämässä puhelimesta pois syvyyskameran. Vuotojen mukaan akun koko olisi kasvamassa 100 milliampeeritunnilla ollen 5100 milliamperituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen järjestelmäpiiristä, näytön koosta tai esimerkiksi RAM-muistin määrästä ei ole tällä hetkellä tietoa. Samsung on toimittamassa Galaxy A54 5G -puhelimen Android 13 -käyttöjärjestelmällä ja puhelin tulisi saamaan päivityksiä aina Android 17 -käyttöjärjestelmäversioon asti.

Lähde: SamMobile

1 Kommentti

  1. Valtavan monet odottavat ainakin YouTube kommenttien perusteella A54 mallia ja syy on se että toiveet ovat korkealla ettei enää olisi varustettu Samsungin omalla EXYNOS piirillä vaan Snapdragonilla kuten edellinen sukupolvi oli A52. Flossy Carter (YouTube yli miljoonaa tilaajaa) sanoi että kun hän testasi rinnakkain A53 5g ja hyvin edullista heikompaa A13 5g niin A53 oli huonompi sillä kärsi enemmän hidasteluista kuin A13. Joten jos edelleen Exynos mitä en voi uskoa niin todella moni kyllä pettyisi Samsungiin. Ja saa myös nähdä tekevätkö sitten seuraavan virheen eli jääkö ensimmäistä kertaa SD-kortin paikka kokonaan pois? Sitä ei pidä tehdä. Xiaomi/Poco on alkanut jättämään SD kortti paikan pois tänä vuonna 250-400€ maksavissa malleissa jolloin en voi enää ostaa Xiaomi tai Poco älypuhelinta jatkossa, todella harmillista.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung